Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 14:33

Καλλιθέα: Κίνηση αναγνώρισης με ανανέωση συμβολαίου με τον Ματθαίο Μαρουκάκη

Πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην Καλλιθέα με στόχο να επαναφέρει το σύλλογο στις επαγγελματικές κατηγορίες με την εμπειρία του και την προσωπικότητά του.

Ο λόγος για τον Ματθαίο Μαρουκάκη ο οποίος πλέον είχε αναπτύξει μία σχέση αγάπης με το σωματείο του κέντρου.

Η φετινή χρονιά ωστόσο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο ίδιος αφού ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο στο ματς με τη Ρόδο του στέρησε τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους μπλε.

Η διάγνωση έδειξε ότι ο Μαρου έχει υποστεί ρήξη χιαστού γεγονός που προκάλεσε την απογοήτευση όλων όσων βρίσκονται στο σύλλογο.

Η Καλλιθέα ωστόσο ως μεγάλη ομάδα στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον ποδοσφαιριστή και η συμπαράσταση αυτή δεν θα μπορούσες να μην εκτιμηθεί από τον πρώην άσο της Λάρισας.

Έτσι μετά από συνάντηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης και του πολύπειρου επιθετικού αποφασίστηκε να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών κάτι που σημαίνει ότι ο Ματθαίος Μαρουκάκης θα εξακολουθεί να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9 και τη νέα χρονιά με την ιστορική ομάδα στο πρωτάθλημα της superleague 2.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η διοίκηση της ομάδας τιμάει τις προσωπικότητες εκείνες που έχουν προσφέρει στο σύλλογο και στις δύσκολες στιγμές κάτι που φανερώνει το ανθρώπινο πρόσωπο των παραγόντων της Καλλιθέας.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares