Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 19:33

Χαραλαμπίδης: Νίκη με Καλαμάτα για να τελειώσουμε θετικά και να κοιτάξουμε την επόμενη χρόνια

Δύσκολη αποστολή έχει το Αιγάλεω το Σάββατο καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο Καλαμάτα για την προτελευταία αγωνιστική της Football League.

Η νίκη για το Σίτι αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Superleague 2, με τη ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα παρά την ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε

"Είναι ένα ματς που παίζουμε με τον πρωτοπόρο και γνωρίζουμε τη δυσκολία. Στο β' γύρο έχουμε πολύ καλή εικόνα εάν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Από εκεί και πέρα, παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κερδίσουμε, να τελειώσουμε θετικά και να κοιτάξουμε την επόμενη χρόνια".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι μπορεί να κινδυνεύσει η ομάδα, ο ίδιος τόνισε: "Όχι δεν το πιστεύω ούτε μια στο εκατομμύριο".

Για το αν θα συνεχίσει στο Σίτι τη νέα σεζόν κ. Χαραλαμπίδης είπε "Τα πράγματα είναι θετικά και από τις δυο πλευρές. Δεν έχουμε μπει σε λεπτομέρειες όμως υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές".

Για το νέο πρωτάθλημα σχολίασε: "Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει η αναδιάρθρωση για το καλό του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό μαραθώνιο με καλές ομάδες και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι σε υψηλό επίπεδο".

Ενώ για την οικογενεια Παλτόγλου πρόσθεσε: "Είναι γνωστό ότι πρόκειται για μια οικογένεια που έχει ταυτιστεί με το Αιγάλεω. Η αγάπη τους για την ομάδα είναι τεράστια και το δείχνουν εμπράκτως κάθε χρονιά με τις επενδύσεις τους. Ο κύριος Παλτόγλου είναι τρομερός άνθρωπος που θεωρώ με σωστά βήματα μπορεί να κανει το Αιγάλεω να φτάσει εκεί που αξίζει".

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares