Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 01:14

Αντώνης Αναστασίου: Θα φανεί και στο παιχνίδι με την Καλαμάτα η καλή αγωνιστική μας κατάσταση

Αποκτήθηκε φέτος από το Αιγάλεω έχοντας βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Η ποιότητα του είναι δεδομένη γεγονός που το πιστοποιεί και το βιογραφικό του έχοντας ιδανικό πέρασμα από πολλές και ιστορικές ομάδες.

Ο λόγος για τον Αντώνη Αναστασίου, τον αριστεροπόδαρο αμυντικό του Σίτι που μίλησε στο soccerlive.gr για το ματς που ακολουθεί με την Καλαμάτα λέγοντας

Είναι ένα ντέρμπι, παίζουμε στην έδρα μας και ευελπιστούμε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη προκειμένου να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να ανέβουμε ακόμα παραπάνω βαθμολογικά. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση οπως φαίνεται και στα τελευταία μας παιχνίδια και πιστεύω αυτό θα φανεί και στο παιχνίδι με την Καλαμάτα".

Ερωτηθείς για την ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος, ο Αντώνης Αναστασίου πρόσθεσε:

"Λόγω των συνθηκών το πρωτάθλημα ήταν τέτοιο που ότι απώλεια βαθμών είχαμε μας άφηνε πίσω διότι τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα και η κούραση μεγάλη! Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει Τετάρτη-Κυριακή. Υπάρχει μεγάλη κούραση ειδικά σε μια χρόνια που σταματήσαμε για αρκετούς μήνες και γυμναζόμασταν ατομικά. Παρολα αυτά ήταν ένα δυνατό πρωτάθλημα με καλές ομάδες και νομίζω η επικείμενη αναδιάρθρωση θα βοηθήσει το επίπεδο να ανεβεί ακόμα παραπάνω".

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares