Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 23:08

Καλύβας: «Η θέση που βρίσκεται η Καλλιθέα δείχνει πόσο επιτυχημένη είναι η πορείας της»

Χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της Καλλιθέας τα τελευταία χρόνια είναι ο Γιώργος Καλύβας.

Πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα και εμπνέοντας σιγουριά με τις καίριες επεμβάσεις του απέδειξε ότι η... Football League είναι μια κατηγορία μικρή για τα... κυβικά του βάσει των εμφανίσεων που πραγματοποίησε.

Στο τελευταίο ματς με τη Νίκη Βόλου μπορεί να μην αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας (κάρτες), παρ' όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι τα τελευταία δυο χρόνια η αξιοπιστία του στην γραμμή της οπισθοφυλακής τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους στόπερ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον αμυντικό της Καλλιθέας που παρέθεσε το δικό του σχόλιο για την πορεία της ομάδας λέγοντας: "Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει η Καλλιθέα δείχνει πόσο επιτυχημένη κρίνεται η πορεία μας. Στο γήπεδο κατακτήσαμε 28 βαθμούς και είμαστε στην 2η θέση. Νομίζω ότι ικανοποιήσαμε τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας με τις εμφανίσεις μας και τη συγκομιδή μας".

Ερωτηθείς εάν η αφαίρεση βαθμών επηρέασε την Καλλιθέα αγωνιστικά δεδομένου ότι ήρθε σε ένα κομβικό σημείο ο Καλύβας πρόσθεσε: "Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις παλέψει τόσο για να βρίσκεται σε μια καλή θέση και ξαφνικά δέχεσαι μια αφαίρεση και είσαι κοντά στη ζώνη, όπως και να έχει αυτό σε επηρεάζει. Μιλήσαμε όμως με τα παιδιά, είπαμε ότι εμείς πρέπει να ξεχάσουμε την αφαίρεση και να κάνουμε ότι και στα υπόλοιπα μας".

Θεωρείς ότι η έλευση του κ. Τάτση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχημένη πορεία;

Σίγουρα ήρθε ένας προπονητής που ήξερε το καλοκαίρι την ομάδα και γνώρισε ακριβώς πως θα πρέπει να δουλέψει. Πριν από τον κύριο Τάτση είχαμε έναν εξίσου καλό προπονητή, τον κ. Κούτση ο οποίος για 3' σε δυο αγώνες έχασε 6 βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Για το τελευταίο ματς με το Αιγάλεω που θέλετε έναν βαθμό, πως το βλέπεις;

Η Καλλιθέα σε κάθε ματς μπαίνει για να κερδίζει. Δεν σκεφτόμαστε πότε ότι θέλουμε δυο αποτελέσματα. Όπως προείπα στο γήπεδο είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση, οπότε κοιτάμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.

Ποια ομάδα σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση με την απόδοση της και ποια θεωρείς ότι δεν θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία;

Κοιτάξτε υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ ιστορικές και είναι κρίμα να παλεύουν για την παραμονή. Η Νίκη Βόλου είναι πολύ καλή ομάδα και απορώ για την βαθμολογική της θέση όπως συμβαίνει επίσης με εμάς και το Αιγάλεω. Και ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει καλή ομάδα όμως θεωρώ ότι στο τέλος δεν θα παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει γιατί διάβασα ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τις κάρτες υγείας των παικτών της Ρόδου. Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε ισχύει η φράση "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς", γιατί όταν η Καλλιθέα δέχτηκε το -6 υπήρχαν αναρτήσεις που έλεγαν "αντε γεια". Αν όντως ισχύει τότε ίσως όντως να έχει υπόσταση το "αντε γεια" γιατί η Καλλιθέα του χρόνου θα είναι στην Superleague 2.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares