Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 17:57

Μανώλης Καλογεράκης: «Η 2η θέση αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για μας»

Για το ματς με τη Νίκη Βόλου (σήμερα Σάββατο 26/6, 17.00) στο ΔΑΚ Γάλλου που αποτελεί ακι το τελευταίο της σεζόν στη Football League μίλησε ο Μάνος Καλογεράκης.

Ο 29χρονος πορτιέρο έχει κάθε λόγο να χαμογελάει μετά την πρώτη του φετινή εμφάνιση μέσα στον Ασπρόπυργο για 45 λεπτά. Επέστρεψε υγιής έπειτα από 6 μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ο ίδιος μιλάει για τους λόγους που η Επισκοπή θέλει το τρίποντο…

“Είναι σημαντικό να κλείσουμε τη χρονιά με μια νίκη. Έχουμε δείξει άλλωστε πόσο δυνατοί είμαστε και στην έδρα μας. Επίσης έχουμε δείξει ότι δεν επηρεαζόμαστε από οποιονδήποτε εξωγενή παράγοντα. Κοιτάζουμε κάθε φορά να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του αντιπάλου να πάρει βαθμό ή βαθμούς όμως ποιός είπε ότι εμείς δεν έχουμε κίνητρο; Η 2η θέση αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για μας.

“Δικό μας κεκτημένο ότι έχουμε καταφέρει”

Ερωτηθείς για το ποιό είναι το μεγάλο ατού της Επισκοπής τόνισε πως αυτό είναι η σταθερότητα και όχι μόνο… Ο Χανιώτης πορτιέρο άλλωστε θυμάται την ομάδα που πήγε να δημιουργήσει η Επισκοπή στις αρχές της σεζόν, τις αλλαγές που έγιναν και το πόσο έχουν βελτιωθεί τα υπάρχοντα παιδιά: “Έχουμε επιδείξει μια μεγάλη σταθερότητα ως ομάδα. Παρ’ ότι είχαμε αλλαγές σε πρόσωπα τον περασμένο χειμώνα, είδα μεγάλη βελτίωση από τα παιδιά και δίψα για διάκριση. Ένας από τους στόχους του συλλόγου ήταν κι αυτός. Να αναβαθμίσουν την ομάδα και να ανέβουν όλοι ένα επίπεδο παραπάνω. Νομίζω ότι τα παιδιά φρόντισαν να το δείχνουν καθημερινά γιατί ήμασταν ανταγωνιστικοί όπου κι αν παίξαμε. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Είναι δικό μας κεκτημένο ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα.”

“Ανακουφισμένος…”

Στην ερώτηση για το αν περίμενε ότι θα προλάβει να αγωνιστεί μέσα στη χρονιά αλλά και το πως ένιωσε όταν ξαναφόρεσε γάντια στο ματς με τον Ασπρόπυργο, είπε: “Αν μου γινόταν αυτή η ερώτηση τον Δεκέμβριο θα έλεγα ότι δεν γίνεται να προλάβω. Πόσο μάλλον σ’ ένα πρωτάθλημα-εξπρές.
Θέλω πια, να κερδίζω κάτι από κάθε προπόνηση και να βελτιώνομαι συνεχώς και φυσικά να παίζω. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Νιώθω πλέον πιο δυνατός αλλά και ανακουφισμένος και δεν περιμένω τίποτε άλλο από το να ξαναγωνιστώ.
Η φετινή χρονιά με πήγε κάπως πίσω. Δούλεψα πάρα πολύ. Εκτίμησα κάποια που δεν είχα αξιολογήσει όσο θα ‘πρεπε.”
Για το εγγύς μέλλον, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, ποτέ δεν ξέρεις αλλά αυτό μπορεί να είναι δίπλα στην ομάδα μας: “Οι βλέψεις μου ταιριάζουν με την ομάδα. Θα δούμε που θα μας βρει η νέα σεζόν. Θέλουμε όμως πρώτα απ’ όλα να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο πιο ιδανικά γίνεται.”

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares