Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 20:32

Ανακοίνωσε Θεοδώρου η Επισκοπή

Η 2η μεταγραφή της εφετινής περιόδου για την Επισκοπή είναι εδώ και ακούει στο όνομα, Βαγγέλης Θεοδώρου.

Πρόκειται για τον πανύψηλο στόπερ που πέρυσι είχε διακριτή παρουσία μέσα από την ομάδα του Ασπρόπυργου. Ο Θεοδώρου συμφώνησε σε όλα με τους Ρεθυμνιώτες.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Ευάγγελου Θεοδώρου. Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος μόλις συμπλήρωσε τα 20 του χρόνια. Ο Θεοδώρου έχει γεννηθεί στις 23 Ιουλίου του 2001 και έχει ύψος 1.94μ..
Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Το 2018-19 και το 2019-20 αγωνίστηκε στην Προοδευτική (Γ’ Εθνική). Το 2020-21 πήρε μεταγραφή στη Μαρκό (Γ’ Εθνική) όπου παρέμεινε μόλις ένα εξάμηνο γιατί στο β’, πήρε μεταγραφή στον Ασπρόπυργο (FL) όπου είχε 13 συμμετοχές.
Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.”

Β. Θεοδώρου: “Να δείξουμε ποιοί πραγματικά είμαστε”
Ο φέρελπις αμυντικός τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: “Είμαι ευχαριστημένος που πηγαίνω σε μια ομάδα όπως η Επισκοπή που ανεβάζει ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Είμαι χαρούμενος επίσης γιατί είδα ότι, τόσο ο νέος μου προπονητής κ. Βέλιτς όσο και ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης με περιέβαλαν με εμπιστοσύνη, κάτι πολύ βασικό για έναν ποδοσφαιριστή.
Είναι πολύ σημαντικό αλλά και πρόκληση να αγωνιστούμε στην φετινή SL2.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία και μέσα στο γήπεδο να δείξουμε ποιοί πραγματικά είμαστε.
Τέλος, θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο της Επισκοπής αλλά και του Ρεθύμνου γενικότερα ότι, τους θέλουμε κοντά μας. Θα είναι άλλη μία νίκη για μας το να τους έχουμε δίπλα μας μετά απ’ όλο αυτό που πέρασε ο αθλητισμός και όχι μόνο…”

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares