Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 19:24

Στο Κερατσίνι ο Νικολέτος

Στο Κερατσίνι ο Αντώνης Αραβαντινός είχε στείλει το μήνυμα του για περαιτέρω ενίσχυση του συλλόγου.

Ο γνωστός παράγοντας δεν παύει καθημερινά να επιδιώκει την απόκτηση ποιοτικών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο διοικητικός ηγέτης του ιστορικού συλλόγου έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Νικολέτο που μετά την κρούση που δέχτηκε είπε το ναι.

Προερχόμενος από μικρό χρονικό διάστημα στους Αγίους Αναργύρους από τους οποίους αποδεσμεύτηκε για προσωπικούς λόγους ο Νικολέτος είναι έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο 28χρονος άσος που διακρίνεται για την ικανότητα του να δημιουργεί παιχνίδι, για τις άψογες εκτελέσεις φάουλ και φαρμακερό του πόδι που μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα πέρυσι έπαιξε 21 παιχνίδια και σκόραρε 1 φορά με τον Αγιο Ιερόθεο.  Την προηγούμενη σεζόν σε 17 αναμετρήσεις με τη φανέλα του Ιωνικού σκόραρε δυο φορές, ενώ τη σεζόν 2016-2017 έπαιξε για λογαριασμό τ ης ΑΕ Ιστιαίας όπου σε 22 ματς έβαλε 8 γκολ. Το α’ εξάμηνο της περιόδου 2015-2016 έπαιε στον Αστέρα Βάρης 8 ματς και έβαλε 4 γκολ ενώ σε 12 ματς με τα χρώματα του Ιωνικού σκόραρε 6 φορες. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχει φορέσει τα χρώματα των Εθνικού Αστέρα, Βύζαντα Μεγάρων και Ζακύνθου ενώ έχει περάσει και από Ενωση Μιδέας και Παναργειακό.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares