Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 17:48

«Μάχη» προβλέπει ο Παντέλης, η αποστολή της Καλλιθέας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας για το αυριανό ματς που ακολουθεί στις 15.00 στο γήπεδο της Χωράφας με αντίπαλο τον Ιερόθεο για την 9η αγωνιστική.

Εκτός μαχης έχει τεθεί ο Κώστας και ο τραυματίας Σταύρου, με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Παντέλη. Η ψυχολογία που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου είναι εξαιρετική με τους μπλε να έχουν στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή.

Η προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" ήταν η τελευταία με την αποστολή να έχει ως εξής:

Φαρμάκης, Λαδάς, Κρητικός, Καλύβας, Μουρελάτος, Γκρόσιος, Ντρούγκας, Βιδάλης, Παπαγγελής, Καλημέρης, Βελέτης, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Στούπης, Βασιλειάδης, Μπέλλης, Μακρυγιάννης, Στεφανής, Πίκουλης, Αγάθης, Αγγελόπουλος.

Ο προπονητής των πρωτοπόρων του 5ου ομίλου, Νίκος Παντέλης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Αλέξανδρο Βελέτη να επιστρέφει μετά από καιρό, όπως και τον πρώτο σκόρερ, Ματθαίο Μαρουκάκη που εξέτισε την τιμωρία του.

Η ομάδα του κέντρου που δικαίως φιγουράρει στην κορυφή βάσει των αποτελεσμάτων και των εμφανίσεων της, έχει δύσκολο έργο ωστόσο, όπως δήλωσε ο κ. Παντέλης, οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το σχόλιο του στο soccerlive.gr

"Το παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί είναι γνωστή η δυναμική του αντιπάλου συν ότι το γήπεδο είναι μικρών διαστάσεων και διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα. Εμείς έχουμε ξεπεράσει την ήττα και είμαστε έτοιμοι για την μάχη που θα γίνει και ευελπιστώ ότι θα εμφανιστούμε όπως πρέπει".

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares