Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 13:07

Ανδράλας για Φωστήρα: Σημαντικά στοιχεία το καλό κλίμα και η συγκέντρωση

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Φωστήρα παραχώρησε ο Πάρης Ανδράλας ο οποίος χθες πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του.

Ο νεαρός κόουτς που επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στο Φονέα μίλησε για τους λόγους που τον ανάγκασαν να πει το ναι, λέγοντας:

''Για εμένα είναι τιμητικό που δουλεύω στην ομάδα του Φωστήρα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα συνεχώς και θεωρώ εάν έχουμε καλό κλίμα και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που ζητάμε θα έχουμε ένα καλό γύρο”.

Για το ματς που ακολουθεί με την Άνω Μερά τόνισε:

“Είναι ένα ματς που έχει ειδικές δυσκολίες. Μια ομάδα ανταγωνιστική με έναν έμπειρο προπονητή. Εμείς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και το δικό μας αγωνιστικό πλάνο. Πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και διάθεση για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”.

Για το αν έχουν αλλάξει πράγματα αναφορικά με την τελευταία του θητεία, ο Ανδράλας υπογράμμισε

"Στην προηγούμενη θητεία είχα πάει σε λίγα ματς και είχμε την πίεση του χρόνου και του αποτελέσματος. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ όμως θέλουμε ενίσχυση. Μέσω της διαδικασία της προπόνησης θα πάνε όλα καλά”.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας

"Ο κόσμος του Φωστήρα γνωρίζουμε ότι δίνει μεγάλη δύναμη. Τον θέλουμε κοντά μας να μας στηρίξει και εμείς θα δίνουμε το 100% για να τον ικανοποιήσουμε”.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares