Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 02:18

Νικητής ο Φωστήρας στο τοπικό ντέρμπι

Σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση αλλά και φρενήρη ρυθμό, η ομάδα του Φωστήρα επικράτησε επί του Μοσχάτου με σκορ 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 29' με το πανέμορφο χτύπημα φαουλ του Πασαλίδη και άνοιξαν το σκορ, με την ομάδα του Φονέα να αντιδρά και να ισοφαρίζει στο 34' μετά από προβολή του Μπιταξή. Ένα λεπτό αργότερα και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Ψυχογιό να χρίζεται σκόρερ για το 1-2. Πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Φωστήρας ισοφάρισε για δεύτερη φορά με τον Πίσσα στο 45'.

Είναι άξιο αναφοράς ότι το πρώτο ημίχρονο είχε πάρα πολλή ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, με την διαιτητή κυρία Αντωνίου να μοιράζει συνολικά 7 κίτρινες κάρτες. Στην επανάληψη, η ομάδα του Φωστήρα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μαρίνου να κάνει το 3-2 στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, πριν καν συμπληρωθεί το τεσσαρακοστό έκτο λεπτό. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10, μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Κώστας Χρήστου στο 56'.

Παρά την αριθμητική ανισορροπία, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και το 3-2 έμεινε ως το τέλος του ματς, στέλνοντας τον Φωστήρα στους 36 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ το Μοσχάτο έμεινε στους 32 και βρίσκεται έβδομο.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλλιμούκος, Αργκιλέσι (91' Κουτσούμπας), Μπιταξής, Πανάκης, Χρήστου, Πίσσας, Θέος (11' λ.τρ. Παληγεώργος - 65' λ.τρ. Κουλούρης), Μαρίνου, Μπερνιδάκης (79' Κόλλιας)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου, Ρέτσος (49' Ζιώβας), Φιαμέγκος, Κορνελάτος, Βινίσιους (79' Μπέρτζος), Ψυχογιός, Κατίδης, Ευθυμιάδης (49' Νιζάμης), Πασαλίδης, Ζελέκου (62' Αγάθης)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares