Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 12:24

Μοιρασιά στο Άγιοι Ανάργυροι - Ερμής Κορυδαλλού

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς για την 22η αγωνιστική του 5ου ομίλου, Άγιοι Ανάργυροι και Ερμής Κορυδαλλού έμειναν στο 2-2.

Του Πέτρου Κοσκινά

Αμφότερες οι ομάδες που θα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα των Αθηνών και του Πειραιά αντίστοιχα έπαιξαν ανοιχτά, με τους φίλαθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να μένουν ικανοποιημένοι από το θέαμα. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6' όταν ο Βασίλης Κατσάρας έκανε λάθος γύρισμα και ο Βύρης που ήταν στη φάση με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Η ισοφάριση για την Ένωση ήρθε στο 9' με τον Σταύρου να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 18' ο Σεχολάρι σε προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας για το 1-2.

Ο Σεχολάρι εξιλεώθηκε στο 84' όταν με προβολή μετά από σέντρα του Ανδρέου έκανε το 2-2.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας) Χανίωτης, Γενίδογαν, Μαντίκος (69' Βυζανιάρης, Κατσάςρας Β. (81' Ανδρέου), Σταύρου, Μαυρομματάκης, Τουλουβασίλης, Κατσάρας Θ. (66' Μπαλατσούρας), Λαθούρης (61' Λάλα), Σεχολάρι, Κατσίβελας

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Βασίλης Σταύρου) Παπακώστας, Κολοβός, Μικρούλης, Σκόνδρας, Μπούρας, Καραγιάννης, Κιούκου (55' Πρεβόλης), Μεσσήνης, Μανωλάκος (67' Θεοδοσίου), Βύρης, Μέκι Ομαρ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares