Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 21:45

Συλλέγουν τρόφιμα και φάρμακα για τις ευπαθείς ομάδες οι φίλοι του Ηλυσιακού

Οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού δείχνουν για ακόμη μια, μέσω πράξεων το κοινωνικός τους πρόσωπο και την θέληση τους να προσφέρουν στην κοινωνία και στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των "κιτρινόμαυρων" αφού εξαπολύουν επίθεση στην κυβέρνηση θεωρώντας ότι δεν πράττει όπως θα έπρεπε, υπογραμμίζει ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, συλλέγοντας τρόφιμα.

Μάλιστα, στον επίλογο της ανακοίνωσης αναφέρονται οι οδηγίες και ο τρόπος συλλογής αγαθών.

Αναλυτικά:

Ως οπαδοί του Ηλυσιακού έχουμε δείξει με την στάση μας τόσα χρόνια στα γήπεδα και έξω από αυτά ότι η αλληλεγγύη για εμάς δεν είναι απλά ένα σύνθημα για να χωρέσει σε ένα πανό.Η υποχρέωση μας όμως να σταθούμε άλλη μια φορά δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη είναι δεδομένη , παρόλα αυτά η αλληλεγγύη μεταξύ μας δεν υποκαθιστά την ΣΑΠΙΛΑ του κράτους σας που τόσα χρόνια τσάκισε εγκληματικά το σύστημα υγείας , πάρτε τώρα γιατρούς νοσηλευτές , καλύψτε τα κενά στο σύστημα υγείας που δημιουργήσατε , δώστε τους ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσουν την μάχη.Η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο δυνατούς αλλά και απέναντι σας. Εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες για τα απαραίτητα (super market , φαρμακείο κλπ)

-Από Δευτέρα 30/3 θα ξεκινήσει η διαδικασία για όσο χρειαστεί και μπορέσουμε.

-Η δράση μας θα καλύψει την περιοχή μας (Ζωγράφου , Ιλίσια , Γουδί)

-Για επικοινωνία στείλτε μαφς στην σελίδα μας ''Ilisiakos fans est. 1982'' και στο προφίλ Ηλυσιακός Αμπελόκηποι-Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

-Όποιος θέλει να συνδράμει να επικοινωνήσει (κανείς δεν περισσεύει)Rude Boyz

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares