Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 11:29

Αντιδρούν για την κλήρωση στο Κύπελλο οι φιναλίστ Φωστήρας και Άγιος Ιερόθεος

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των Φωστήρα και Άγιου Ιερόθεου μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να αναδειχθούν οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων μέσω κλήρωσης.

Συγκεκριμένα, καμία από τις δυο αθηναϊκές ομάδες που σχηματίζουν το ζευγάρι του τελικού της ΕΠΣΑ δεν είναι σύμφωνοι με αυτή την απόφαση και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε κοινή ανακοίνωση όπου θα υποστηρίζουν, ότι συμφωνούν να γίνει η αναμέτρηση λίγο πριν την έναρξης τους νέας αγωνιστικής περιόδου (2020-2021), αφού πρώτα έχουν έρθει σε επαφή με την Ένωση Αθηνών. Αμφότεροι θεωρούν ότι υπάρχει η δυνατότητα ΈΣΤΩ και μέσα στο καλοκαίρι να γίνει ο μεταξύ τους αγώνας σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ολοκληρωθεί με κάθε νόμιμο τρόπο η διαδικασία.

Περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος θα έχουμε τα επόμενα 24ωρα αφού θα υπάρχει τοποθέτηση από τις δυο ομάδες, μέσω ανακοίνωσης που επαναλαμβάνουμε θα είναι κοινή. Τόσο ο Φωστήρας όσο και ο Ιερόθεος, θα έρθουν σε επικοινωνία με την Ένωση προκειμένου να συζητήσουν οι τρεις πλευρές επί του θέματος και να παρθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Δείτε τη θέση του Φωστήρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για την ανάδειξη των Κυπελλούχων μέσω κλήρωσης.

Αναλυτικά:

Μετά τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ σχετικά με το μέλλον της Γ’ Εθνικής και του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, το ΔΣ του Α.Π.Ο Φωστήρα ανακοινώνει πως συμφωνεί απόλυτα με την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των σωματείων για το καλό της δημόσιας υγείας.

Η διοίκηση της ομάδας μας σέβεται απόλυτα την απόφαση για τη μη διεξαγωγή των τριών εναπομεινουσών αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς η ολοκλήρωσή τους θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών και εργαζομένων.

Ωστόσο, ο Φωστήρας είναι κάθετα αντίθετος με την απόφαση πως ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Άγιο Ιερόθεο, να διεξαχθεί με… μπαλάκια.

Ο σύλλογός μας έχει μάθει να κερδίζει και να χάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με την βοήθεια τυχερών παιγνίων…

Ο Φωστήρας, σεβόμενος απόλυτα την δημόσια υγεία αλλά συγχρόνως και το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζει πως ένας τόσο σημαντικός αγώνας που κρίνει τον Κυπελλούχο, θα μπορούσε κάλλιστα να διεξαχθεί τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, καθώς δεν επηρεάζει άμεσα την πορεία των πρωταθλημάτων.

Εμείς λοιπόν καλούμε την ΕΠΣ Αθηνών να αναθεωρήσει και να προτείνει στην ΕΠΟ ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Φωστήρα και Άγιου Ιερόθεου να είναι το πρώτο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου, αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και του έτερου σωματείου.

Ούτως ή άλλως, η στέψη ενός Κυπελλούχος μέσω… κλήρωσης, δεν θα άφηνε ευχαριστημένη και χαρούμενη καμία από τις δύο ομάδες.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares