Σάββατο, 09 Μαΐου 2020 19:50

Συνεχίζει με Καλύβα ο Αίας Σαλαμίνας

Ο Αίας Σαλαμίνας αποτελεί μια από τις ιστορικές ομάδες που αγωνίζονταν στην Α' Πειραιά τη φετινή σεζόν.

Έχοντας βαριά φανέλα και παράγοντες με μεράκι και αγάπη για το σύλλογο, το σωματείο, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, κατόρθωσε να τερματίσει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο βασικός στόχος επιτεύχθηκε και ο Αίαντας τη νέα σεζόν θα συμμετέχει και πάλι μετά από αρκετά χρόνια στην Γ' Εθνική.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης πιστώνεται στον προπονητή, Θεόφιλο Καλύβα ο οποίος κατόρθωσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε μεσούσης της σεζόν και να την οδηγήσει στην κορυφή.

Όλο αυτό εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι είχαν σαν πρώτη επιλογή την παραμονή του κ. Καλύβα στο σύλλογο.

Κάτι που συνέβη και τυπικά σήμερα αφού ο έμπειρος προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση που έγινε με τον Αναστάσιο Σιδερόπουλο, δηλαδή τον πρόεδρο του Αίαντα, και τον αντιπρόεδρο, Γρηγόρη Καπτενάκη, διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν ώστε να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης και τη νέα περίοδο. 

Ο Καλύβας είχε αναλάβει τους Σαλαμίνιους στις 19 Φεβρουαρίου προλαβαίνοντας να καθίσει μόλις σε δυο ματς στον πάγκο της ομάδας, μετρώντας ισάριθμες νίκες κόντρα σε Νέους Ευγενείας και Θύελλα Μοσχάτου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Το διοικητκό συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας, κο. Θεόφιλο Καλύβα. Η άψογη συνεργασία μας και η επίτευξη των στόχων μας, εδραίωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, και οδήγησαν την ηγεσία του συλλόγου στην επέκταση της συνεργασίας μας με στόχο την σταθεροποίηση του Αίαντα στο υηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. Ο καταξιωμένος προπονητής μας, συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

96372986_2545684139065888_5479786337303265280_n_350fc.jpg

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares