Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 15:29

Μένει ο Ανδραλας στον Φωστήρα

Η σύμπραξη Διονύση Πανταζή, Νίκου Αξιώτη και Σταμάτη Καζαντζή στον Φωστήρα δίνει άλλο τόνο στις ενέργειες της ομάδας ενόψει της επόμενης ημέρας.

Προ ημερών ο κ. Αξιώτης είχε αποκαλύψει ότι η ομάδα θέτει υψηλούς στόχους κάτι που φαίνεται από τις κινήσεις που κάνει ο πρόεδρος, Διονύσης Πανταζής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε συνάντηση του γενικού αρχηγού, Παναγιώτη Μπούμπα, με τον κ. Πανταζή και τον προπονητή, Πάρη Ανδράλα.

Αφού έγινε μια λεπτομερής ανάλυση από το νεαρό προπονητή γύρω από τα αγωνιστικά θέματα της νέας χρονιάς, στη συνέχεια, οι τρεις άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν και το οργανωτικό κομμάτι.

Αφού παρουσιάστηκε ταύτιση φιλοσοφίας, προπονητής και διοίκηση έδωσαν τα χέρια και έτσι απομένει η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Ανδράλα και Φωστήρα.

Ο "Φονέας" όπως αρμόζει στην ιστορία του βάζει στόχους πρωταγωνιστικούς και πλέον μπαίνει σε ισχύ το πλάνο για τη νέα χρονιά.

Σκοπός αποτελεί να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις, αλλά μεταγραφές ουσίας αφού ήδη υπάρχει ένας εξαιρετικός κορμός πάνω στον οποίο θα χτιστεί ο νέος Φωστήρας.

Η κίνηση χαρακτηρίζεται φυσιολογική από τους ανθρώπους της ομάδας αφού ο απολογισμός του Πάρη Ανδράλα (7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες) κρίνεται θετικός.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares