Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 00:53

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟ Ρουφ ο Σταύρος Σωτηριάδης

Μετακινήθηκε την περσινή χρονιά στον ΠΑΟ Ρουφ και από την πρώτη στιγμή φρόντισε με το σπαθί του να κερδίσει θέση βασικού εξολοθρεύοντας όλους τους επιθετικούς που βρήκε απέναντί του.

Άλλωστε για αυτόν ακριβώς το λόγο έχει αποκτηθεί από την Αούστρια προκειμένου να αναχαιτίζει τις επιθετικές δραστηριότητες των αντιπάλων και με τις ηγετικές του ικανότητες να καθοδηγεί την υπόλοιπη άμυνα. Ασφαλώς αναφερόμαστε για τον Πύργο της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟ Ρουφ, Σταύρο Σωτηριάδη.

Ο Καλλιθεώτης στοπερ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από μία επιτυχημένη σεζόν καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Αθηνών για τον 2ο όμιλο της Α ΕΠΣΑ. Επαγγελματικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον Σωτηριάδη να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας και έτσι οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν φιλικά.

Παρότι κάθισε μόλις ένα χρόνο στην ιστορική ομάδα η σχέση που ανέπτυξε με όλους τους ανθρώπους του κλαμπ ήταν εξαιρετικη έως άριστη.

Ενδεικτικό του συγκεκριμένου γεγονότος αποτελεί και δήλωση που παραχώρησε λίγη ώρα μετά το διαζύγιο.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: "Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟ Ρουφ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Θοδωρή Κουνάδη και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο έναν έναν ξεχωριστά, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου, καθώς και τον κόσμο της ομάδας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και από την πλευρά μου Εύχομαι στο σύλλογο Καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής".

Ο Σωτηριάδης τις επόμενες ημέρες θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και βάσει της σεζόν που έχει πραγματοποιήσει οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προτάσεις θα πέσουν... βροχή.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares