Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 12:37

Φωστήρας: Ρίχνει άγκυρα στον Ταύρο και ο Μπιταξής

Μετά την παύση μερικών ημερών στο Φωστήρα σηκώνουν μανίκια με στόχο να δημιουργήσουν μία ισχυρή ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα χρονιά στη Γ Εθνική.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παραμείνει ο περσινός κορμός όπου αποτελούνταν από παίκτες εγνωσμένης αξίας, με την αρχή να έχει γίνει ήδη με την παραμονή του Γιάννη Μαρίνου.

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγο επήλθε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Ασφαλώς αναφερόμαστε στο σκληροτράχηλο Βαγγέλη Μπιταξή, ο οποίος μετά από κουβέντα που είχε με τον πρόεδρο Διονύση Πανταζή έδωσε τα χέρια προκειμένου να παραμείνει στους κιτρινόμαυρους. Η διοίκηση είχε τονίσει πριν από μερικές μέρες ότι θα κάνει πράξη όσα είχε υποσχεθεί δηλαδή να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα ωστόσο σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει το σύλλογο καθώς οι εποχές είναι δύσκολες. Όσον αφορά τον Μπιταξή, πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παραστάσεις από την κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Πάρη Ανδράλα. 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares