Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 15:40

Νομικός η πρώτη ανανέωση στον Ακράτητο

Ο Ακράτητος δείχνει ότι ο προγραμματισμός του έχει ξεκινήσει, καθώς σήμερα προχώρησε στην πρώτη του σημαντική κίνηση για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα η ομάδα των Άνω Λιοσίων προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Νομικό, ενός ποδοσφαιριστή που έχει αρκετές παραστάσεις από τη football league και από τη Γ Εθνική. Η συνέπεια του ικανότατου άσου στα αμυντικά του καθήκοντα τον κάνει να ξεχωρίζει ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει σκοράρει δίνοντας σημαντικές ανάσες στους πράσινους.

Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι του Ακράτητου προχώρησαν σε σημαντική κίνηση ενώ στο δελτίο τύπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο ήθος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Το δελτίο τύπου

Ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Αντρέα Νομικό.

Σε ένα σημαντικό βήμα προχώρησε η διοίκηση του Ακράτητου ξεκινώντας τον σχεδιασμό του καλοκαιριού για την νέα αγωνιστική περίοδο.Σε πλήρη συμφωνία ήρθαμε με τον αρχηγό και σημαντικό στέλεχος της ομάδας τα τελευταία χρόνια Ανδρέα Νομικό.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με παραστάσεις από Β & Γ Εθνική είναι σίγουρα από τις πιο αξιόπιστες επιλογές στη θέση αυτή για την κατηγορία τόσο για τα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και για την ικανότητα του στο σκοράρισμα. Ήταν η πρώτη επιλογή από την πλευρά της διοίκησης δείχνοντας από την μεριά της την εκτίμηση για την προσφορά κ το ήθος του αθλητή.
Έπεται ανάλογη συνέχεια...

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares