Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 10:53

Από τον Ηλυσιακό, στην Ηλιούπολη ο Ταβάρες

Σπουδαία κίνηση από την Ηλιούπολη που δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις της.

Συγκεκριμένα, ο Ήλιος ήρθε σε συμφωνία με τον Φάμπιο Ταβάρες, τον Πορτογάλο επιθετικό που πέρυσι άνηκε στον Ηλυσιακό και πέτυχε 8 τέρματα.

Το δελτίο τύπου

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα η επιτροπή ποδοσφαίρου στον ΓΣ Ηλιούπολης έδωσε την υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας, ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο που θα αποτελείται από σπουδαίες μονάδες. Έτσι μετά τις πρώτες ανανεώσεις, ο "Ήλιος" προχώρησε στην πρώτη του μεγάλη μεταγραφική κίνηση αποδεικνύοντας ότι είναι διατεθειμένος να βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Μετά από συντονισμένες ενέργειες, στο δυναμικό του συλλόγου εντάσσεται ο σπουδαίος επιθετικός Φάμπιο Ταβάρες.

IMG_8921_13893.png

Ο γεννημένος στις 26/3/1988 στην Αλμάδα της Πορτογαλίας επιθετικός αγωνίζεται στην αιχμή του δόρατος και με την εμπειρία του θα επωμιστεί το δύσκολο κομμάτι του σκοραρίσματος. Ο ύψους 1,87 στράικερ έχει σπουδαίο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Europa League την περίοδο που άνηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, κάτι που δείχνει τη σπουδαιότητα της μεταγραφής από πλευράς διοίκησης.

IMG_8920_7acc4.jpg

Η Κέρκυρα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του υψηλόσωμου κυνηγού αφού το 2015 αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε πάλι στη Σούπερ Λιγκ.

IMG_8922_1_be3d8.jpg

 Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ο "Φάμπι" έχει αγωνιστεί 37 φορές πετυχαίνοντας 1 τέρμα. Ακολούθησαν Απόλλωνας Πόντου, Ρόδος και Νίκη Βόλου μετρώντας στην Football League 34 συμμετοχές έχοντας πετύχει 3 γκολ ενώ στην Γ Εθνική έχει αγωνιστεί 64 φορές έχοντας πετύχει 9 γκολ. Πέρυσι το νέο απόκτημα της ομαδας μας ανήκε στον Ηλυσιακό όπου πέτυχε 8 γκολ ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του.

Ολα αυτά δείχνουν ότι το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις επιθετικές δραστηριότητες του Ήλιου στο νέο πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε τον Φάμπιο Ταβάρες και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares