Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 02:07

Λευτέρης Βασιλειάδης: Ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί

Μεγάλη προσπάθεια θα καταβάλει ο ΑΟ Καραβάς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχοντας ως βασικό στόχο την παραμονή του στην κατηγορία.

Άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Βασιλειάδη, ο οποίος μίλησε στο soccerlive.gr για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά

Ένα πρώτο σχόλιο για τη φετινή σεζόν

Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για το σύλλογο η παρουσία στη Γ' Εθνική και σίγουρα θέλουμε να το απολαύσουμε. Ο στόχος είναι να είμαστε φυσικά ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν περισσότερο και ελπίζουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας για τη φετινή σεζόν.

Το ρόστερ είναι συμπληρωμένο ή περιμένουμε και παραπάνω κινήσεις;

Θα κάνουμε ακόμη μερικές κινήσεις, για να ενισχυθεί ακόμη παραπάνω η ομάδα. Φυσικά, όπως και όλες οι ομάδες, είμαστε κι εμείς επιφυλακτικοί λόγω των συνθηκών που δημιουργούνται μέρα με τη μέρα, ανάλογα με τα κρούσματα όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες προσθήκες για την ομάδα.

Πώς αντιμετωπίζετε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση; (υπάρχει και η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα)

Το ποδόσφαιρο σίγουρα χάνει πράγματα όταν δεν υπάρχει κόσμος όμως μας επηρεάζει και κοινωνικά το ζήτημα. Υπάρχει πολλές φορές γενικότερο πρόβλημα, πολλές οικογένειες βρέθηκαν σε δυσμενή κατάσταση και άλλοι συμπολίτες μας επηρεάστηκαν ψυχολογικά από το θέμα του κορωνοϊού. Φυσικά, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και τον κίνδυνο που διατρέχουμε στην υγεία μας. Συνεπώς το πρόβλημα είναι γενικευμένο και επηρεάζει όλο το φάσμα της κοινωνίας. Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά και μακάρι να μην αντιμετωπίσουμε πολλά ακόμη προβλήματα, να μην έχει άλλες προεκτάσεις το ζήτημα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares