Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 00:24

Ανακοίνωσε τον Γιώργο Γεμιστό η Ηλιούπολη

Σε μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε ο ΓΣ Ηλιούπολης που ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Γεμιστό.

Ο ικανότατος άσος μετά από τρεις σεζόν μακριά από την ομάδα που αναδείχθηκε επιστρέφει προκειμένου να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια που θα κάνει.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Σπάρτη ενώ έχει περάσει ακόμη από Αστέρα Βλαχιώτη, Αιγάλεω, Καβάλα.

Το δελτίο τύπου

Σε μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η Επιτροπή Ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης, ενισχύοντας περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής ποδοσφαιριστής του Ήλιου θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Γεμιστός. 

Ο 25χρονος άσος που αποχώρησε από τον ΓΣ Ηλιούπολης πριν από τρεις σεζόν αναζητώντας την τύχη του στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου ( FC Lovcen) επιστρέφει στην ομάδα μας προκειμένου να βάλει το δικό του λιθαράκι τη νέα χρονιά. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με μεγάλη επιτυχία πετυχαίνοντας σπουδαία γκολ. Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη, για να μεταγραφεί λίγο αργότερα στο Αιγάλεω. Τον επόμενο χρόνο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή με τη φανέλα της Καβάλας, ενώ η Σπάρτη ήταν ο προηγούμενος σταθμός της καριέρας του Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Γεμιστό, ένα δικό μας παιδί στο σύλλογο, και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares