Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 00:30

Μετά τον Φωστήρα επαγγελματίας στην ΑΕΚ ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ

Μέσω δελτίο τύπου ο Φωστήρας εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Βασιλης Χατζηεμμανουήλ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΚ.

Οι εμφανίσεις του με το Φονέα πέρυσι... ανάγκασαν την Ένωση να κάνουν και πάλι δικό τους τον ποδοσφαιριστή, με την ανακοίνωση να αναφέρει:

Επαγγελματίας και με την βούλα είναι πλέον στην ΑΕΚ ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Ο νεαρός γκολκίπερ, ο οποίος ήρθε από τις ακαδημίες της Ένωσης στον Φωστήρα μας, έκανε μια εκπληκτική σεζόν πέρσι στην ομάδα μας ως βασικός σε όλα τα ματς πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Χατζήεμμανουλ χάρη στο ταλέντο του, τις εμπειρίες που απέκτησε στη Γ’ Εθνική και την τεράστια εξέλιξη που είχε την περσινή σεζόν από τη θητεία του στο Σπύρος Γιαλαμπίδης, επέστρεψε στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας το όνειρο του και υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβολαίου με την Ένωση.

Άλλωστε σε παλαιότερη συνεντευξή του στο επίσημο site της ομάδας μας είχε τονίσει: “Το όνειρο ζωής μου είναι να παίξω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Σε 5 χρόνια θέλω να φαντάζομαι τον εαυτό μου τερματοφύλακα στην ομάδα που ανδρώθηκα, στην ΑΕΚ.

Συγχαρητήρια Βασίλη!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares