Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 18:38

Διαψεύδουν Κερατσίνι και Εθνικός τα περι κρουσμάτων covid-19

Σε θύελλα αντιδράσεων για τις φήμες περί κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ των ποδοσφαιριστών τους έχουν ξεσπάσει οι διοικήσεις του Εθνικού και του Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα μετά από σχετικά δημοσιεύματα οι δύο Πειραιώτικες ομάδες αντέδρασαν μέσω ανακοινώσεων τους, αναγκάζοντας τα ΜΜΕ να κατεβάσουν τα ρεπορτάζ.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν αρκετούς ποδοσφαιριστές από διαφορετικές ομάδες ως φορείς του Ιού, πράγμα που όπως φαίνεται δεν ισχύει, μιας και δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ, που έχει όλη την ευθύνη.

Αρχικά ο πρόεδρος του Α.Π.Ο Κερατσινίου, Απόστολος Αβραάμ, διέψευσε την ύπαρξη θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στο εσωτερικό της ομάδας.

Η γραπτή δήλωση του προέδρου της ομάδας του Κερατσινίου, Απόστολου Αβραάμ

Ως Πρόεδρος του ερασιτεχνικού σωματίου Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, διαψεύδω ότι παίκτες ή άλλα μέλη της ομάδας μου νοσούν ή έχουν διαγνωστεί με Κορονοιό ή νοσηλεύονται οπουδήποτε και απαιτώ να κατέβει άμεσα το άρθρο (σχετικό link κατωτέρω) που αναφέρει ότι 8 παίκτες της ομάδας του Κερατσινίου έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό. Το σωματείο τηρεί και εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται βάσει νόμου ,με πολύ μεγάλη προσοχή και με την δέουσα αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Ακολούθησε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στο εσωτερικό της ομάδας.

Με mail που απέστειλε στο Newsit.gr ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς, Σπύρος Κωτσόπουλος, διέψευσε πως υπάρχουν θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, όπως είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα, κάνοντας λόγο για ψευδείς αναφορές.

Με πληροφορίες από το Newsit.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares