Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 12:05

Γιάννης Συμάκου: Οι βλέψεις του συλλόγου για φέτος είναι πολύ υψηλές

Ο Γιάννης Συμάκου, παραχώρησε μια όμορφη συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Του Ρωμανού Λειβαδίτη

Ο ικανότατος άσος, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Κηφισιάς, αναφέρθηκε τόσο στην περσινή πορεία του με τον Άγιο Ιερόθεο, όσο και στις φετινές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει με τη νέα του ομάδα

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ όμορφη καθώς είχαμε την τύχη να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού από την αρχή του πρωταθλήματος με τον Άγιο Ιερόθεο και αυτό σίγουρα είναι κάτι που ο κάθε ποδοσφαιριστής αναζητάει. Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις από τον Αύγουστο μέχρι και την διακοπή, με ένα άρτιο προπονητικό τιμ που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή την πορεία. Αν ήμασταν και λίγο πιο προσεκτικοί σε ορισμένα ματς στον δεύτερο γύρο, ίσως θα μπορούσαμε να τερματίσουμε και ακόμη πιο ψηλά, αλλά θεωρώ ότι ο σύλλογος μεγάλωσε με την περσινή πορεία. Η διακοπή δυστυχώς συνέπεσε λίγο πριν τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ. Σίγουρα μας στεναχώρησε όλους που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο, απέναντι σε έναν εξαιρετικό και ιστορικό αντίπαλο όπως ο Φωστήρας, στον αγωνιστικό χώρο, όμως η δημόσια υγεία και ασφάλεια προέχει όλων και το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα!

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ'όλα ένα παιχνίδι και ένα παιχνίδι πάντα σε κάνει να γελάς και να διασκεδάζεις. Όταν για οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν μπορείς να το κάνεις, σίγουρα έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σου. Για πολλούς κιόλας το ποδόσφαιρο είναι και ο τρόπος για να ξεφεύγουν από τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οπότε σίγουρα, ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από την ασχολία που αγαπάει ο κάθε άνθρωπος δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι ευκαιρία όμως φέτος, αυτό το αίσθημα που ζήσαμε τους προηγούμενους μήνες να λειτουργήσει σαν κινητήριος δύναμη για όλους μας, έτσι ώστε όταν επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας ασχολίες να παθιαστούμε ακόμα περισσότερο με αυτό που κάνουμε, διότι δυστυχώς όπως είδαμε έμπρακτα, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ούτε καν το ποδόσφαιρο.

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Φέτος έχω την τύχη και την μεγάλη χαρά να είμαι μέλος ενός σωματείου πρότυπο όπως είναι η Κηφισιά. Πρώτος προσωπικός στόχος φυσικά είναι να μπορέσω και εγώ από την μεριά μου να προσφέρω στην ομάδα όσα περισσότερα μπορώ αγωνιστικά και μέσα από αυτήν την διαδικασία και την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά. Οι βλέψεις του συλλόγου για φέτος είναι άλλωστε πολύ υψηλές και είναι πάντα ένα στοίχημα για τον καθένα το να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Η στήριξη της διοίκηση, η προσπάθεια του προπονητικού τιμ, αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια, που για μένα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη των στόχων μιας ομάδας στο τέλος της σεζόν, βρίσκονται όλα σε εξαιρετικά επίπεδα! Θεωρώ ότι ο σύλλογος της Κηφισιά προσφέρει το τέλειο ποδόσφαιρο περιβάλλον για τον κάθε ποδοσφαιριστή, όχι μόνο της Γ Εθνικής αλλά και παραπάνω κατηγοριών!

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Φέτος θα είναι μια περίεργη χρόνια, καθώς όλοι μας στον χώρο του ποδοσφαίρου πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά λόγο της πανδημίας. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή από όλους μας, ψυχραιμία και ατομική ευθύνη για να είμαστε όλοι υγιείς και να υπηρετήσουμε το άθλημα που τόσο αγαπάμε. Παρ'όλα αυτά, αν κάποιος κοιτάξει το μεταγραφικό παζάρι, θα διαπιστώσει ότι πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι, και αυτό θα δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος! Είμαι σίγουρος ότι το επίπεδο θα είναι υψηλότατο και δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από την περσινή χρονιά! Όλες οι ομάδες θα έχουν το έξτρα κίνητρο να κάνουν το κάτι παραπάνω σε μια χρονιά που θα είναι περίεργη σε σχέση με άλλες χρονιές και σίγουρα θα δώσει πολλές ευκαιρίες για εκπλήξεις και ανέλπιστα αποτελέσματα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares