Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 13:23

Προοδευτική: Λίστα εισόδου 40 ατόμων από τον επόμενο αγώνα

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Προοδευτική

Με όλο το σεβασμό και την υπευθυνότητα απέναντι στον κόσμο μας και με βάση την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας με τον ιό covid-19 ο πρόεδρος μας και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θέλουν να ευχαριστησουν θερμά από καρδιάς όλο τον λαό της ομάδας μας για την αμέριστη στήριξη του στην ομαδα και την αγάπη που δείχνει αφού η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι ο κόσμος της.

Με  εντολή του Προέδρου και όλου του Δ.Σ. θα θέλαμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο μας και να ενημερώσουμε ότι από το επόμενο εντός έδρας φιλικό αγώνα της ομάδας μας θα τηρήτε αυστηρά η λίστα εισόδου των 40 ΑΤΟΜΩΝ για κάθε ομάδα στο γήπεδο.Δηλαδη ποιο αναλυτικά τα 30 ΑΤΟΜΑ της αποστολής της ομάδας μας και 10 ΑΤΟΜΑ από την λίστα εισόδου.

Ολοι οι αγώνες είναι κεκλεισμένων των θυρών όπως είναι γνωστό λόγο των μέτρων για τον covid-19. Δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούν, τα γεγονότα και οι κανόνες που πλέον ισχύουν με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας δεν επιτρέπουν κάτι διαφορετικό.

Η ομάδα μας όπως και σε κάθε αγώνα εντός έδρας τηρεί κάθε πρωτόκολλο ασφαλείας και υγιεινής και προστατεύει τον σύλλογο από κάθε πιθανή κύρωση η τιμωρία προστίμου καθώς συζητήθηκε στα πάνω κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου η πιθανή παρουσία κάποιων φιλάθλων στα φιλικά της ομαδας μας. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι υπόδειγμα ομάδας και λειτουργεί υπεύθυνα σε κάθε επίπεδο.

Γνωρίζουμε την δίψα του κόσμου μας να δει την ομάδα μας από κοντά και ζητάμε την κατανόηση του για όσο χρειαστεί μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών. Οι φίλαθλοι θα παρακολουθούν παιχνίδια της ομάδας μας από το κανάλι ιντερνετικα όπως φρόντισε η διοικηση της ομάδας μας και ευχόμαστε σύντομα να υπάρξει ανακοίνωση των αρμοδίων για ποσοστό φιλάθλων στο γήπεδο ώστε η ομάδα μας να έχει τον λαό της κοντά...

Η Προοδευτική είναι ο κόσμος της... Είναι η δύναμη της ομάδας! Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και πραγματικά η ομάδα σας νιώθει κοντά της! Με εκτίμηση ο πρόεδρος της ομάδας μας και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares