Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 13:14

Ο Σπυρόπουλος επιστρέφει στον Πανιώνιο

Μεγάλη ανταπόκριση έχει βρεί η νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, με σκοπό η ομάδα να σταθεί ξανά γερά στα πόδια της και να χτίσει τις βάσεις για να επιστρέψει όσο πιο άμεσα γίνεται εκεί που ανήκει.

Τη νέα αυτή κυανέρυθρη κίνηση που γίνεται βλέπουν με πολύ καλό... μάτι και πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον Ιστορικό.

Ενας από αυτούς είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, κάλεσε τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο Γιάννη Μανιάτη, του ανέφερε την πλήρη στήριξη του και εμφανίστηκε διαθέσιμος για να βοηθήσει όπως μπορεί και ο ίδιος. 

Από την πλευρά του ο Μανιάτης, ο οποίος έχει μπει μπροστά στη νέα αυτή εποχή του συλλογου, αμέσως τον πρόσθεσε στην κυανέρυθρη οικογένεια και σύντομα αναμένεται να γνωρίζουμε και το πόστο που θα αναλάβει ο άλλοτε αριστερός μπακ του Πανιωνίου. 

Όπως φαίνεται, τα στηρίγματα πρώην παικτών του Πανιωνίου είναι μεγάλα και άπαντες θέλουν να βάλουν το... χεράκι τους για να επιστρέψει ο Ιστορικός εκει που πρέπει!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares