Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 21:00

Χατζηαλέξης: «Με αυτόν τον τρόπο διαλύουν τις ομάδες»

Ο Χαραυγιακός με τις εμφανίσεις του δείχνει ότι αποτελεί μια αξιόπιστη δύναμη στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να βλέπει την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα στις καθυστερήσεις στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Παρά το ατυχές αποτέλεσμα, η ιστορική ομάδα έβγαλε σθένος και καρδιά, με τον έμπειρο προπονητή να μένει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον "Μάργκαρετ" ο οποίος έδωσε το δικό του σχόλιο λέγοντας:

"Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Και οι δυο ομάδες είχαμε από ένα καλό ημίχρονο. Οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο β' ημιχρονο και μπράβο τους. Από εκεί και πέρα το να χάνεις στο 92' σίγουρα σου φέρνει πικρία και στεναχώρια αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια".

Σε ερώτηση για την απόφαση της Κυβέρνησης να αναστείλει τις αθλητικές διοργανώσεις, ο κ. Χατζηαλέξης δήλωσε:

"Αυτό είναι τραγικό. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το κάνουν οι ιθύνοντες. Σε ανοιχτούς χώρους δεν υπάρχει πρόβλημα άθλησης και νομίζω ότι με αυτό το τρόπο διαλύουν τις ερασιτεχνικές ομάδες. Πως θα λειτουργήσουν τα σωματεία στη συνέχεια. Πρέπει η κυβέρνηση να το ξανασκεφτούν και να δώσουν μια διαφορετική λύση στο πρόβλημα αυτό. Ο Αθλητισμός είναι νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares