Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 09:40

Είδη πρώτης ανάγκης από τον Πανιώνιο στα «Παιδικά Χωριά SOS»

Κίνηση ανθρωπιάς από αντιπροσωπία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου καθώς ο Γενίκός διευθυντής, Γιάννης Μανιάτης, παρουσία του γενικού αρχηγού, Γιώργου Μπιτσικώκου, των ποδοσφαιριστών, Δημήτρη Γροντή και Γιάννη Κοντοέ καθώς και της εκπρόσωπου των ακαδημιών του συλλόγου, Ηρώ Αποσπόρη, βρέθηκαν στην Βάρη και παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στα "Παιδικά Χωριά Sos".

Το δελτίο τύπου

Αντιπροσωπεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ αποτελούμενη από τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Μανιάτη, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Μπιτσικώκο, τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Κοντοέ και Δημήτρη Γροντή, καθώς και την εκπρόσωπο της ακαδημίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Ηρώ Αποσπόρη, (τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα),επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου τα "Παιδικά Χωριά SOS" της Βάρης, προκειμένου να μοιράσει τρόφιμα,δώρα, ρούχα και αναμνηστικά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.
Αυτές τις Άγιες Ημέρες, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θέλησε να βρεθεί κοντά στα παιδιά, τα οποία άλλωστε αποτελούν και το μέλλον της κοινωνίας μας, προκειμένου να αντλήσει δύναμη από αυτά.
Η παράδοση των δώρων και των τροφίμων έγινε στα «Παιδικά Χωριά SOS» και στον διευθυντή τους κ. Μενέλαο Τσαούση, παρουσία και του κ. Βαγγέλη Αυγουλά, πρόεδρου της ΑΜΚΕ «Με άλλα μάτια».
Οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού, είχαν την ευκαιρία για μια αναμέτρηση «ντέρμπι» με τους μικρούς φίλους μας, μοιράζοντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές σε όλα τα παιδιά. Παράλληλα προσκάλεσαν και όλα τα μέλη των «Παιδικών Χωριών SOS» να παρευρεθούν στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες και περάσει η δύσκολη –λόγω του κορονοϊού- περίοδος που διανύουμε
Η δράση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με αναλόγου περιεχομένου επισκέψεις σε ιδρύματα, καθώς θεωρούμε πως είναι χρέος μας να βρισκόμαστε πάντα εκεί που μας επιτάσσουν οι ανάγκες της κοινωνίας μας.
Τα δώρα και τα αναμνηστικά που μοιράστηκαν στα παιδιά, προέρχονται από την επίσημη μπουτίκ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ενώ τα ρούχα ήταν προσφορά της εταιρείας «Bil Cost» την οποία φυσικά και ευχαριστούμε.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares