Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 15:43

Σταυρακόπουλος: Έπρεπε να είχε ληφθεί ήδη απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαίρου

Η ημερομηνία έγραψε 29η Οκτωβρίου όταν ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος αναλάμβανε για δεύτερη φορά στην καριέρα του την ομάδα του Φωστήρα ως προπονητής.

Ο έμπειρος προπονητής καλούνταν να επαναφέρει το σύλλογο στις επιτυχίες συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με νίκη στο Μοσχάτο επί της ομώνυμης ομάδας, που ήταν και η πρώτη για την ομάδα του Ταύρου, μετά τις ήττες από Εθνικό Πειραιά και Αήττητο στην πρεμιέρα.

Παρ' όλα αυτά, η πανδημία έβαλε... φρένο στα πλάνα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου και των συνεργατών του, με τον έμπειρο κόουτς να περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις.

Η ιστοσελίδα soccerlive.gr επικοινώνησε με τον κ. Σταυρακόπουλο ο οποίος σχολίασε τα όσα επικρατούν στο χώρο λέγοντας:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις που έχουν καθυστερήσει βέβαια και αυτό είναι εις βάρος του αθλητισμού και γενικότερα του ποδοσφαίρου. Έπρεπε να είχε παρθεί ήδη μια απόφαση ώστε όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο να γνωρίζουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα τους. Αυτή τη στιγμή το τοπίο είναι θολό αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να συζητήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, και κυρίως οι παράγοντες μεταξύ τους για το πως θα πρέπει να πορευτούν και εάν έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν το βάρος σε μια ενδεχόμενη επανέναρξη εφόσον ανάψει το πράσινο φως».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares