Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 00:06

Ο Γιώργος Αρχοντάκης στον πάγκο της ΑΕ Μοσχάτου

Ο Γιώργος Αρχοντάκης είναι ο εκλεκτός που θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕ Μοσχάτου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους και από αύριο πιάνει δουλειά ώστε να προετοιμάσει την ομάδα για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Το δελτίο τύπου:

H AE Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, κο Γιώργο Αρχοντάκη .

Ο κος Αρχοντάκης γεννήθηκε στις 24-7-1974 και έχει σπουδαία εμπειρία από το έργο του σε συλλόγους. Θύελλα Ραφήνας, Ατρόμητος Πειραιά (Ανοδος Δ Εθνική), Ολυμπιακό Λαυρίου, ΑΕ Ηρακλείου (Γ Εθνικη), Τριγλία Ραφήνας, Αστέρας Βάρης(Κύπελλο Επσανα, Άνοδος Γ Εθνική),Πανθηραϊκός, Αιγάλεω, Αγιος Ιερόθεος, Ηλυσιακός

Οι πρώτες του δηλώσεις : “Είναι πραγματικά μία πρόκληση για εμένα το να βρεθώ στην ομάδα του Μοσχάτου . Ειδικά μάλιστα τη συγκεκριμένη περίοδο που μπορεί η ομάδα να μην έχει ξεκινήσει καλά όμως και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση για την επιλογή τους και αυτό που εύχομαι είναι να μπορέσω να ανταποδώσω με τη δουλειά μου και τα αποτελέσματα της ομάδας την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares