Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 20:03

Ηλιούπολη: Αρνητικά όλα τα τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις

Μέσω δελτίο τύπου ο ΓΣ Ηλιούπολης ενημέρωσε ότι σήμερα διενεργήθηκαν τα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις, αφού τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές έκαναν τα απαραίτητα τεστ και μετά τα αποτελέσματα και αφού δεν υπήρχε κανένα κρούσμα, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Τζουμερκιώτη.

Η ενημέρωση της ομάδας:

“Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν την Τετάρτη (24/2) οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό του συλλόγου. Εφαρμόζοντας από την πρώτη στιγμή κατά γράμμα το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ο ΓΣ Ηλιούπολης επέστρεψε στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία μετά το πράσινο φως που δόθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στο γήπεδο “Δ’ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” πλην του Πολίτη που επιστρέφει σήμερα από το εξωτερικό και θα ενσωματωθεί από αύριο με την υπόλοιπη ομάδα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά τις επόμενες ημέρες, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης κατά του covid 19, προκειμένου η ομάδα μας να παρουσιαστεί έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος”.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares