Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 00:47

Βαγγέλης Τσιώλης: Ο Αήττητος Σπάτων εκτός απο νεανικός θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός

Στις επάλξεις και πάλι ο Αήττητος Σπάτων καθώς σήμερα, Σάββατο 27/2, ξεκινάει η προετοιμασία για δεύτερη φορά φέτος, καθώς η ΓΓΑ άναψε το πράσινο φως.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Τσιώλης τόνισε

Επιτέλους αύριο θα ξαναβρεθούμε στο γήπεδο μετά από 4 μήνες... Ένα διάστημα που δοκιμαστήκαμε όλοι μας από την παύση των προπονήσεων σωματικά και κυρίως ψυχολογικά. Μια αγωνιστική χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας με μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο και καλή συγκομιδή τις 2 πρώτες αγωνιστικές ήρθε η διακοπή να σταματήσει ότι χτίζαμε από την αρχή της προετοιμασίας.

Η χαρά της επανεκκίνησης όμως είναι μεγαλύτερη από την απογοήτευση που μας προσφέρουν καθημερινά οι φορείς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ειδικά την Γ' Εθνική.

Ευτυχώς που εμείς στα Σπάτα έχουμε μια ισχυρή διοίκηση που κράτησε ενωμένο και δυνατό το ποδοσφαιρικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα. Όλοι ποδοσφαιριστές μου διατήρησαν την φυσική τους κατάσταση σε πολυ καλό επίπεδο με ατομικές προπονήσεις και με βάση το πρόγραμμα του γυμναστή της ομάδος κ.Γκιόκα.

Αυτό μας δίνει την ευκαιρία τις 3 εβδομάδες που έρχονται να δουλέψουμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στο τεχνικό - τακτικό κομμάτι. Κλείνοντας θέλω να πω στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πώς ο Αήττητος Σπάτων εκτός απο νεανικός θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός.

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares