Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 14:21

Βαγγέλης Τσιώλης: Τα εργομετρικά έδειξαν ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση

Ημέρα εργομετρικών η χθεσινή στα Σπάτα και στον τοπικό Αήττητο με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Παρά τις αποχωρήσεις των Ταμπάκη, Πρέντι, Ελευθεριάδη και Τζανουλίνου, οι 'πράσινοι' του Βαγγέλη Τσιώλη από τις μετρήσεις που έγιναν δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο κ. Τσιώλης στο soccerlive.gr όπου αναφέρθηκε στο σχεδιασμό που έχει γίνει και στις αποχωρήσεις παικτών λέγοντας

"Ήταν καθαρά απόφαση της διοίκησης να πάμε με νέα παιδιά γι αυτά τα 8 παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενισχυθούμε. Θα προχωρήσουμε στην απόκτηση ορισμένων παικτών για να στελεχώσουμε τα νέα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ", αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του για να συνεχίσει λέγοντας

"Τα παιδιά που έχουν παραμείνει στο σύλλογο τα πιστεύω και θεωρώ ότι έχουν δυνατότητες. Άλλωστε βλέπω καθημερινά την ομάδα και πιστεύω ότι ο Αήττητος θα είναι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και με τις προσθήκες που θα κάνουμε θα καλύψουμε τα κενά. Ήδη με τις μετρήσεις των εργομετρικών που κάναμε δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση".

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares