Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 14:16

Πανταζής: Γραφικοί γυρολόγοι ποδοσφαιριστές που τρέχετε κάθε χρόνο αλλάζοντας ομάδα

Μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρόεδρος του Φωστήρα, Διονύσης Πανταζής, ξέσπασε αναφορικά με εκείνους τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ενώ η κατάσταση στη χώρα με τον κορωνοϊό μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Αναλυτικά:

Επιβεβαιωμένο κρούσμα ,ανακοίνωση ομάδας όπως αρμόζει στην ιστορία κ το ήθος της ομάδας μας ! Συνεχεια με μοριακά τεστ ,απολύμανση ,Κ ότι άλλο περιλαμβάνει το πρωτόκολλο για προστασία των αθλητών μας !

Λοιπον σωτήρες του ερασιτεχνικού αθλητισμού αν σας ένοιαζε τόσο η σωτηρία του ,πρώτο μέλημα σας θα ήταν το άνοιγμα των ακαδημιών ! Δεν το έχετε αναφέρει πουθενά ! Παρα ταύτα επιμένετε μερικοί γραφικοί γυρολόγοι ποδοσφαιριστές που τρέχετε κάθε χρόνο αλλάζοντας ομάδα ,όπου μυρίζει χρήμα να ανοίξουν τα Γήπεδα για να μην χάσετε τα συμφωνηθέντα !

Αλήθεια τι έχετε συμφωνήσει κ με ποιον ; Γιατί δε πληρώνεστε ; Γιατί δε κάνετε καταγγελία στον εργοδότη σας ; Εσυ βρε παλαιμαχε του 12Χ κρέμασε τα επιτέλους να παίξει κανα παιδάκι ! Που ήμουν νιος κ γέρασα ακούγοντας το όνομα σου! Αλλα είναι μάλλον πολλά τα λεφτά που κερδίζεις με άλλους τρόπους ε;

Ειπαμε ναι κ λέμε ναι στην επανέναρξη αλλα υποχειριο κανενός δε θα γίνουμε ! Δεν αρμόζει στην ιστορία κ τη περηφάνεια αυτής της ομάδας βλέπεις ...(Είχα ρωτήσει το παππού μου από που κρατάει το επώνυμο μας! Απο την τουρκοκρατία μου είπε αναλόγως το τι ήταν η έκανε ο καθένας !

Ετσι μου είπε κρατάνε τα επώνυμα οι Έλληνες )Σεβαστείτε το κόπο το χρήμα κ την υγεία του κάθε ρομαντικού παράγοντα που βλέπει τους παίκτες σαν παιδιά του κ στενοχωριέται μόλις κάποιο πάθει κάτι !Μακάρι να μην τύχει σε κανένα από εσάς κάποιο κρούσμα που νομίζετε ότι όλα γίνονται για να μην γίνει η επανέναρξη ,που τόσο πολύ θέλετε γιατί αγαπάτε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ,ενώ εμείς τον αγαπάμε γιατί κερδίζουμε ...Κ το λέω μια ακόμα φορά !

Ετοιμοι είμασταν κ θα είμαστε μόλις μας δοθει επανέναρξη πρωταθλήματος !Θα κλείσω λέγοντας μια αγαπημένη φράση από τον περήφανο ΤΑΥΡΟ! Τα ρέστα μη ξεχάσεις !

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares