Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 23:25

«Συναγερμός» στη Μαρκό... ανιχνεύθηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού

Η γνωμάτευση ενός ακόμη κρούσματος κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή του ΓΣ Μαρκό, έχει σημάνει συναγερμό στον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Μαρκό, ο δεύτερος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο με το πρώτο κρούσμα και έτσι μεταδόθηκε ο ιός. Ήδη οι διοικούντες του συλλόγου έχουν κάνει όλα όσα ορίζει το πρωτόκολλο και την Δευτέρα έχει δρομολογηθεί η εξέταση όλων των μελών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Γ.Σ ΜΑΡΚΟ 1927

Το ΔΣ του Γ.Σ ΜΑΡΚΟ ανακοινώνει πως δυστυχώς ακόμα ένα μέλος της ομάδας μας πού διαγνώστηκε θετικό στον Κορονοϊό καθώς οι 2 ποδοσφαιριστές μάς επέβαιναν στό ίδιο αυτοκίνητο γιά τήν μετακίνησή τούς στίς προπονήσεις.

Ο σύλλογός μας τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων, ήδη έχει μεριμνήσει γιά την Δευτέρα σε απολύμανση γραφείων, αποδυτηρίων και έχει επικοινωνήσει άμεσα με τον ΕΟΔΥ για τη λήψη μοριακών δειγμάτων από τα υπόλοιπα μέλη του Γ.Σ ΜΑΡΚΟ

Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα δείγματα rapid test για τον Covid-19 που λήφθηκαν την Παρασκευή 26/02 βγήκαν όλα αρνητικά.

Πραγματικά ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλο θετικό κρούσμα στην ομάδα μας καί ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στούς ποδοσφαιριστές μάς.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares