Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 21:07

Προοδευτική: Ας παίξουν στο γραφείο του δήμου Νίκαιας Καραβάς και ΑΟ Πυλίου

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Προοδευτική που έχει να κάνει με τον ορισμό άλλου αγώνα στο γήπεδο του.

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος μας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος ενημερώνει: Σεβόμενοι τους ορούς της προκήρυξις του πρωταθλήματος και το γηπεδικό πρόβλημα που υπήρξε με το γήπεδο Ρέντη, δεχθήκαμε να παίξει ο ΑΟ Καραβά -κατόπιν παράκλησης- του δήμου Νίκαιας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα μετά απ τις καταστάσεις που διαμορφώθηκαν λόγω του covid ο αγώνας της ομάδος μας με τον Εθνικό να συμπέσει με τον αγώνα του ΑΟ Καραβά με την συμπαθή ομάδα του ΑΟ Πυλίου Κω.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι εμείς είμαστε γηπεδούχοι στο κλουβί απ το 1956 που φτιάχτηκε. Εμείς κάνουμε κουμάντο, εμείς φιλοξενούμε, εμείς προηγουμεθα, εμείς δεχόμεθα.

Για αυτό λοιπόν το δικό μας παιχνίδι θα ορισθεί στην ώρα κα ήμερα που πρέπει, δηλαδή Κυριακή 11-04-2021 και ώρα 16.00.

Επαναλαμβάνουμε ότι σεβομασθε την ιδιαιτερότητα του ότι η ομάδα του ΑΟ Πυλίου έρχεται απ νησί και είναι πλέον συμπαθής και λόγω του χρώματος μπρις την ομάδα μας άλλα είναι πρόβλημα του δήμου Νίκαιας - Πειραιά - ΕΠΟ και του ΑΟ Καραβα που θα παίξουν.

Ας παίξουν στο γραφείο του δήμου Νίκαιας... που έχει και υβριδικό.. χλοοτάπητα. Ενημερώσαμε. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... καλή αρχή..

LIFT.TEK

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares