Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 21:32

Δημήτρης Κουλούρης: Πρώτα να πετύχει τον στόχο ο Εθνικός και μετά τα υπόλοιπα

Ο Εθνικός περνάει σε νέα διοικητικό καθεστώς από το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κουλούρης και Παναγιώτης Κουτσοποδιώτης αναλαμβάνουν τις τύχες του.

Η ιστορική ομάδα αλλάζει σελίδα έχοντας ως άμεσο στόχο την επιστροφή της στα επαγγελματικά σαλόνια, δηλαδή εκεί που θα πρέπει να βρίσκεται.

Ο ένας εκ των δυο επενδυτών αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για όσους ασχολούνται με το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, αφού, κατόρθωσε μέσα σε λίγο καιρό να μιλάει όλο το Λεκανοπέδιο για τον Άτταλο και την μεγάλη επένδυση που έγινε.

Ασφαλώς αναφερόμαστε στον κ. Δημήτρη Κουλούρη που έκανε γνωστούς -αποκλειστικά μέσω του soccerlive.gr- τους λόγους που επέλεξε να αναλάβει τις τύχες του ιστορικού και μεγάλου Εθνικού Πειραιά.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε

"Γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι ο Εθνικος είναι ένα τεράστιο σωματείο με μεγάλη ιστορία. Μου έγινε μια κρούση πριν από λίγο καιρό και από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση. Θέλω να βοηθήσω τον Εθνικό να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αποτελεί τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Μαζί με τους συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε ο σύλλογος να αλλάξει επίπεδο".

Ερωτηθείς για το πλάνο που έχουν εκπονήσει μαζί με τους συνεργάτες του ο κ. Κουλούρης τόνισε: "Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες διότι υπάρχει αγωνιστική περίοδος μπροστά μας. Το καλοκαίρι εδώ θα είμαστε και θα ενημερωθείτε όπως πρέπει. Αυτή τη στιγμή θέλουμε όλοι ο Εθνικός να πετύχει το στόχο του στο πρωτάθλημα που συμμετέχει και μετά θα δούμε την επόμενη ημέρα ".

Για τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν σχολίασε: "Συνοδοιπόρος θα είναι ο επιχειρηματίας, κ. Κουτσοποδιώτης Παναγιώτης που είναι ιδιοκτήτης της kappametal και ο κ. Σπύρος Κωτσόπουλος που βρίσκεται ήδη στο διοικητικό συμβούλιο του ποδοσφαίρου".

Για τους στόχους που θα τεθούν, ο κ. Κουλούρης είπε: "Ο Εθνικός μόνο ψηλά μπορεί να κοιτάζει. Πρώτο ο θεός στόχος της ομάδας την επόμενη περίοδο είναι να διεκδικήσει την άνοδο στην Superleague 2".

Για το αν αναλάβει την ομάδα από αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο γνωστός επιχειρηματίας πρόσθεσε: "Στην ουσία από σήμερα αναλαμβάνουμε, αλλά τυπικά η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Θέλουμε να οργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το πλάνο μας και με τις αντίστοιχες κινήσεις να πετύχουμε το στόχο μας".

Για τον Άτταλο και την επόμενη ημέρα: "Δεν μπορώ να ξεχάσω σε καμία περίπτωση τον Άτταλο. Είναι η ομάδα της γειτονιάς μας και σίγουρα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν θα απομακρυνθούμε αφού τη θέση μου στο διοικητικό σχήμα θα πάρει ο γιος μου και θα προσπαθούμε πάντα να βοηθάμε την ομάδα".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares