Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 11:07

Πανιώνιος: Δυστυχώς οι φήμες πήραν «σάρκα και οστά»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος εξέφρασε τη δυσφορία του για την διαιτησία που συνάντησε η ομάδα στο ματς με τον Εθνικό, τονίζοντας ότι επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που έλεγαν ότι "Ο Πανιώνιος δεν θα περνούσε από την Καλλιθέα".

Μάλιστα, ο Ιστορικός βάλλει κατά της διοίκησης του Εθνικού, που όπως τονίζει, κάλυψε τα... διαιτητικά λάθη μετά την απόφαση της να μην επιτρέψει τη μετάδοση του αγώνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Σήμερα δυστυχώς διαπιστώσαμε πως οι φήμες που ακούγαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και οι οποίες έλεγαν πως: «Ο Πανιώνιος δεν θα περάσει από την Καλλιθέα και το ματς με τον Εθνικό», δυστυχώς πήραν «σάρκα και οστά».
Ειλικρινά δεν βρίσκουμε κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν την συμπεριφορά κατά κύριο λόγο και τις αποφάσεις των κ.κ. Καδδά, Καραθανάση, με αποκορύφωμα φυσικά το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, αφού αλλιώς δεν γινόταν.
Δύο διαιτητές, που καλύφθηκαν πίσω από την –ακατανόητη για 2021- απόφαση της διοίκησης του Εθνικού, να μην επιτρέψει, όχι απλά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αλλά ούτε και την είσοδο επαγγελματιών δημοσιογράφων και συνεργείων καναλιών πανελλαδικής άδειας, στο γήπεδο της Καλλιθέας. Κι όλα αυτά, παρουσία και του αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά.
Για όσο διάστημα αγωνιζόμαστε ακόμα σε αυτό το πρωτάθλημα (το οποίο προσπαθούν κάποιοι παράγοντες να το υποβαθμίσουν με τις συμπεριφορές τους), θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος που επιβάλλει η ιστορία μας και η προσφορά μας στον ελληνικό αθλητισμό. Και θα πορευτούμε στη γραμμή που χαράξαμε από την αρχή, με 18χρονα και 19χρονα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση των Εθνικών ομάδων.
Παραμένουμε πρώτοι και αήττητοι στον όμιλό μας. Ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε εκεί που μας αρμόζει βάσει της ιστορίας μας

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares