Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 18:33

Σπάθας στο sportime: «Στόχος είναι η ψυχολογική ανάταση της ομάδος και των παικτών»

Μαρκό – Σπάθας:Δεν είναι μόνον στα εύκολα, αλλά κυρίως στα… δύσκολα. Προπονητής των δύσκολων αποστολών, δεν λέει όχι, όταν κληθεί να προσφέρει αυτό που πρέπει κι αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει.

Του Γιάννη Τεριλίδη-sportime.gr

Μαρκό – Σπάθας: Και ο Βασίλης Σπάθας, ξέρει πολύ καλά, τον τρόπο με τον οποίο ζητά κάτι, ώστε στη συνέχεια να εισπράξει αυτό που πρέπει…

Κι αυτό που πρέπει στην παρούσα φάση είναι η αποκατάσταση της ψυχολογίας και το κλικ παραπάνω, ώστε η Μαρκό που ως γνωστό είναι η νέα του ομάδα, να μπει στο δρόμο των επιτυχιών, με προορισμό τη σωτηρία της. Κάτι που θα τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα από τον έμπειρο προπονητή, που σε σχετική ερώτηση που του έγινε, μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας λέγοντας τα εξής:

«Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Μαρκό και τον πρόεδρό της Μάνθο Βόλη. Γνωρίζω πολύ καλά πως αναλαμβάνω τα ηνία του συλλόγου σε μια περίοδο πολύ δύσκολη.

Όμως αυτή είναι η αποστολή μας τόσο στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα, να βάζουμε το δικό μας λιθαράκι, ώστε η ομάδα να βρίσκει το δρόμο της. Στόχος είναι η ψυχολογική ανάταση της ομάδος και των παικτών.

Όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε η ομάδα να φανεί ανταγωνιστική στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Όσο υπάρχει ελπίδα, τόσο περισσότερο επιβάλλεται να προσπαθούμε. Στην παρούσα φάση, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε σκληρά».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares