Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 16:58

Μοιρασιά για Χαραυγιακό και Αήττητο

Στο 1-1 έμειναν Χαραυγιακός και Αήττητος Σπάτων, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ νωρίς στο 2ο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να κλέβουν το βαθμό λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90’.

Σε ένα σκληρό και συνάμα θεαματικό παιχνίδι επιδόθηκαν οι δύο ομάδες, με τον Χαραυγιακό να είναι αυτός που μπήκε δυνατά στις αρχές και των δύο ημιχρόνων και τον Αήττητο να είναι αυτός που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη ροή του αγώνα και στα δύο ημίχρονα.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης είχε… μπλε χρώμα, με τους γηπεδούχους να επιτίθενται μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Τζέκο να σεντράρει από δεξιά, όμως ο Καρδάρεις δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα, για να μπλοκάρει ο Παναγόπουλος. Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί, από τη στιγμή που 5 λεπτά αργότερα ο Κασιανός αυτή τη φορά έκανε τη σέντρα, ο Καρδάρης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Παναγόπουλος αντέδρασε ξανά σωστά. Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 12’ απείλησαν για πρώτη φορά, με τον Ασλάνι να επιχειρεί σουτ από μακριά και τον Βακερλή να αποκρούει με χαρακτηριστική ευκολία. Από εκεί και έπειτα μέχρι να φτάσουμε στο 35’, οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στις προσωπικές μονομαχίες και το σκληρό παιχνίδι, για να φτάσουμε στο 35ο λεπτό, όταν ο Πλαβούκος σέντραρε, ο Σπίντζος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε έξω, ενώ 3 λεπτά αργότερα σε μία παρόμοια φάση, ο Πλαβούκος σέντραρε, ο Νομικός πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι. Η φάση βέβαια θεωρήθηκε ως μη γενόμενη, από τη στιγμή που ο αμυντικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε ελεγχόμενη θέση και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το δεύτερο μέρος όμως ξεκίνησε με γκολ, στην πρώτη μεγάλη στιγμή του ημιχρόνου. Στο 55ο λεπτό λοιπόν, ο Μαρακουδάκης σέντραρε, ο Παρασκευόπουλος έκανε κεφαλιά πάσα στον Κουτσοποδιώτη, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αήττητος στη συνέχεια κράτησε τη μπάλα, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Σε μία τέτοια, στο 75’ ο Δραμουτάνης έκανε πολύ ωραία ενέργεια, έσπασε στον Κασιανό, που προσπάθησε να κρεμάσει τον Παναγόπουλο δίχως επιτυχία. Έτσι, φτάσαμε στο 88’ όταν σε μία φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Σερέπη, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά και να χαρίσει στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό!

ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΌΣ (ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ ΜΑΡΓΑΡΊΤΗΣ): ΒΑΚΕΡΛΗΣ, ΤΖΈΚΟΣ(54’ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΣ), ΠΑΡΑΣΚΕΥΌΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΠΌΔΙΩΤΗΣ,ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ(68’ΝΤΟΥΝΗΣ), ΚΑΣΣΙΑΝΌΣ, ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΗΣ,ΠΛΟΥΜΗΣ(68’ΔΡΑΜΟΥΤΑΝΗΣ), ΚΑΡΔΑΡΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΌΠΟΥΛΟΣ ΟΡΦ(63’ΑΛΣΙΝΙΟ).

ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΩΛΗΣ): ΠΑΝΑΓΌΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΌΜΟΥ, ΑΣΛΑΝΙ(63’ΣΕΡΕΠΑΣ), ΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΠΙΝΤΖΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΌΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΧΤΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ(90’ ΝΤΟΥΣΑΪ), ΓΚΑΒΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΛΑΒΟΎΚΟΣ(89’ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ), ΓΚΡΌΣΙΟΣ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares