Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 17:10

Νίκη της Προοδευτικής επί της Μαρκό με πρωταγωνιστή τον Σαπαλίδη

Μετά από σόου Σαπαλίδη και σωρεία ευκαιριών από τους παίκτες της, η ομάδα της Προοδευτικής επιβλήθηκε με 2-0 επί του Μαρκό.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δικαιούντασαν περισσότερα τέρματα.

Στο πρώτο μισό του ματς οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15' με τον Σαπαλίδη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Εντεκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την πολύ όμορφη ενέργεια του Θεοδωρίδη που απέφυγε δύο παίκτες του Μαρκόπουλου, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Προοδευτικής. Το 2-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε ένα κρεσέντο ευκαιριών, κυρίως με τους Σαπαλίδη και Νέρες, αλλά και με τον νεοεισελθέντα Σπανό. Εν τέλει, οι παίκτες της Προοδευτικής δεν κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμά τους όμως πήραν τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται την καταδικαστική αυτήν ήττα.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Καλαμάκης): Τσουκαλάς, Αποστόλου, Βαλιούτης, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος (91' Ψιλοπάτης), Τζανιδάκης (65' Ντουρμίσι), Γκόγκα, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης (65' Σπανός), Νέρες (88' Μπρολίν)
ΜΑΡΚΟ (Σπάθας): Χαλκίδης, Γκιούρα (58' Μαυρίδης), Ξυγκάκης, Τσίκλος, Μαντζώρος, Κατσάρας (25' Σκόρβο Λόπεζ), Κότσι (58' Κοβάνης), Καρυτινός, Σένε, Χίσο, Δηλαβέρης (74' Κοντογιάννης)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares