Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 19:09

Περιμένει την έφεση για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής του ομίλου ο Πανιώνιος

Στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου τερμάτισε ο Πανιώνιος που επικράτησε με μεγάλη ανατροπή 1-2 της σκληροτράχηλης ΑΕ Μυκόνου και πλέον περιμένει την απόφαση της έφεσης της Ηλιούπολης για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής στον Όμιλο.

Τα χρυσά... μωρά του Δημήτρη Κοροπούλη απέδειξαν σε ακόμη ένα ματς ότι δίκαια τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου αφού όχι μόνο δεν έχασαν κανέναν ματς αλλά όταν η μπάλα έκαιγε αυτοί έκαναν το καθήκον τους.

Οι Μυκονιάτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεσάι, από εκεί και ύστερα η ομάδα της Νέας Σμύρνης πίεσε για την ισοφάριση, που ήρθε στο 2ο ημίχρονο όπου η ομάδα του Πανιωνίου μπήκε πιο αποφασισμένη.

Ο Πίσπα στο 50' με ένα πάρα πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-1 και ο Λιούμη στο 55' με πλασέ πήρε ένα σπουδαίο διπλό με ανατροπή.

Στο 30' ακυρώθηκε γκολ του Κωνσταντινίδη ως οφσάιντ. 

Πλέον στον Ιστορικό περιμένουν το αποτέλεσμα της έφεσης που έχει καταθέσει η Ηλιούπολη για να γίνει γνωστό έαν θα πάει στα μπαράζ για να διεκδικήσει την άνοδο. 

Διαιτητές: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας)-Παγουρτζής (Πειραιά)

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Αχείμαστος (81' Παπαδόπουλος), Κέμπε (86' Μπανούσης), Τοπάλ, Σούλτσε, Μπανούσης, Καλτσάς, Λεσάι, Κωνσταντινίδης, Καλογεράς, Μπρούνο (84' Ντόγος)

Πανιώνιος (Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας, Ξύγκορος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (78' Παπαδόπουλος), Πίσπας (80' Πίσπας), Λιούμης (89' Κουτσάκης), Γρόντης, Μουντρίχας

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares