Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 23:31

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τη Μαρκό επί του Εθνικού Πειραιά

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για την Μαρκό που επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Πειραιά, ωστόσο, το τρίποντο αυτό δεν έφτανε στην προσπάθεια που έκανε ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι πράσινοι επιστρέφουν στις τοπικές κατηγορίες μετά από δυο χρονια, γεγονός που έχει σκορπίσει απογοήτευση.

Ιδιαίτερο σημείο του αγώνα ο τραυματισμός των δυο τερματοφυλάκων του Εθνικού Πειραια, όπου είχε αποτέλεσμα στολή τερματοφύλακα να φορέσει ο Λουσιέν Κούντου.

Συγκεκριμένα στο ημίχρονο αποχώρησε ο Μπακόλας με θλάση ενώ στο 1' της επανάληψης ο Μανωλικίδης που είχε αντικαταστήσει το Μπακόλα δέχτηκε γονατιά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μεταφερθεί στο 401 Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55 με τον Καρυτινό, με τον Δηλαβέρη στο 70' με φάουλ να σημειώνει το 2-0. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με το Στάμο σε 2-1.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Νικολάου-Δέτση (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Βασίλης Σπάθας): Χαλκίδης, Μαυρίδης, Ξυγκάκης (65' Κοκοτσάκης), Τσίκλος, Κοκαβέσης, Κατσάρας, Κότσι (70' Κοβάνης), Καρυτινός, Σένε, Χίσο (83' Πρέντι), Δηλαβέρης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μπακόλας (46' λ. τρ. Μανωλικίδης (55' λ. τρ. Πεχλιβανίδης)), Κορλιές, Γκαρδιακός, Παπαγεωργίου (46' Κούντου), Αθανασίου, Αγγελόπουλος, Ξενοπανάγος (46' Βαγγέλης), Στάμος, Ματσαδές (85' Αρκούδας), Μακρίδης. Λαζαρίδης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares