Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 00:23

Γιώργος Τσακίρης: Ένα μεγάλο συγνώμη απο τούς Φιλάθλους μάς και από την Πόλη μας

Ο Γιώργος Τσακίρης αποτελεί ένα πρόσωπο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας ταπεινός εργάτης της Μαρκό.

Φέτος έβαλε όλο του το είναι για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.

Χθες έπεσε η αυλαία του 6ου ομίλου που σηματοδότησε τον υποβιβασμό των πρασίνων, γεγονός που έχει σκορπίσει απογοήτευση στον ίδιο.

Απόδειξη αποτελεί η ανάρτηση του στο facebook, όπου έσπευσε να ζητήσει συγνώμη στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Δυστυχώς βάση προκήρυξης η ομάδα της καρδιάς μάς μετά τα χθεσινά αποτελέσματα υποβιβάστηκε στην Α΄ΕΠΣΑΝΑ(αναμένουμε μήπως τηρήσει η Ε.Π.Ο και η Πολιτεία σε αυτό το άδικο γιά πολλές ομάδες πρωτάθλημα ενός γύρου και δεχτούν να σώσουν μία ακόμα ομάδα από κάθε όμιλο της Γ΄ Εθνικής και μείνουμε στην κατηγορία αφού τερματίσαμε σαν 3η καλύτεροι απο το τέλος λόγω καλύτερης διαφορά τερμάτων από το ισόβαθμο Μοσχάτο) .

Η στεναχώρια είναι μεγάλη και θα ήθελα από πλευράς μου να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απο τούς Φιλάθλους μάς και από την Πόλη μας και να αναλάβω την ευθύνη που μου αναλογεί από πλευράς μου για την ομάδα της καρδιάς μού. Έδωσα όλο μού το είναι όταν μου ζητήθηκε τον Σεπτέμβριο να βοηθήσω την ομάδα μάς όταν υπήρξαν αποχωρήσεις στην Διοίκηση τής ομάδας στην αρχή της προετοιμασίας (πού δεν είναι η ώρα τώρα να πούμε το πώς και το γιατί) προσφέροντας από όλα τα πόστα Έφορου, Φροντιστή, Γραμματέα και Γενικού Αρχηγού στα 2 τελευταία ματς με Σπάτα και Εθνικό πού ήταν για μένα η μεγαλύτερη τιμή πού μου έκαναν ως τώρα στην ζωή μου εκτός απο τού Αρχηγού σέ όσες ομάδες μετείχα σάν ποδοσφαιριστής όταν αγωνιζόμουνα και εγώ. Έβαλα σε δεύτερη μοίρα την οικογένειά μου(εδώ θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σύζυγο μου την Ελεάνα για την υπομονή της και την κόρη μου Ελένη) ,την δουλειά μου ,τούς φίλους για να προσφέρω στην αγαπημένη μου ομάδα κάτι και εγώ έστω ένα μικρό λιθαράκι.

Βλέπετε τα αποτελέσματα πού δυστυχώς όλοι απο αυτά κρινόμαστε ήταν άλλα και δεν τα κατάφερα. Εύχομαι τέλος μέσα από την καρδιά μού να γυρίσει γρήγορα η ομάδα εκεί που τίς αξίζει στίς μεγάλες κατηγορίες και όχι στα τοπικά. Συγνώμη απο όλους!!!

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares