Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 11:41

Εκλογές στον Φωστήρα, σταθερές αξίες Πανταζής και οικογένεια Αξιώτη

Στο Φωστήρα μπορεί η ομάδα να ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν από λίγες ημέρες ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου βάζει μπροστά τις μηχανές καθώς δεν θέλει να χάσει πολύτιμο χρόνο εν όψει της νέας χρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα λάβει χώρα η γενική συνέλευση της ομάδας καθώς και οι εκλογές που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Διονύσης Πανταζής είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο και θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας όπως φυσικά και η οικογένεια Αξιώτη που τα τελευταία χρόνια προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο στρατόπεδο του Φονεα.

Το σημαντικό νεο που προκύπτει από το ρεπορτάζ έχει να κάνει με την εισχώρηση νέων δυνατών επιχειρηματιών που αναμένεται να βοηθήσουν την προσπάθεια που θα κάνει ιστορική ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θέτοντας από νωρίς ψηλά τον πήχη.

Από όσα προκύπτουν φαίνεται ότι ο Φωστήρας θα είναι και τη νέα χρονιά ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares