Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 21:53

Κατσαρός: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ομάδα με μέλλον, ο κόσμος είναι η δύναμή μας»

Ο Βασίλης Κατσαρός επέστρεψε για τη μεγάλη του αγάπη, την Προοδευτική προκειμένου να βοηθήσει την... καψούρα του να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να πετύχει σπουδαία πράγματα όπως είχε συμβεί και στην πρώτη θητεία του.

Ο ικανότατος παράγοντας που έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου που θα έχει οργάνωση, έχοντας επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής στο πλευρό του, καθώς και τον Δήμαρχο κ. Χουρσαλά Νίκο, ξεκινάει τη δουλειά από σήμερα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Κατσαρό ο οποίος αναφερόμενος στο λόγο της επιστροφής του τόνισε:

"Επέστρεψα πάλι σε μια δύσκολη στιγμή που διανύει η ομάδα. Η αγάπη μου για το σήμα, τον οργανισμό που λέγεται Προοδευτική και του κόσμου της με ώθησαν ώστε να επιστρέψω. Ο άνθρωπος που ήταν μέχρι στιγμής βοήθησε πάρα πολύ και αναφερόμαι στον Γιώργο Έργκι που έκανε μεγάλη προσπάθεια. Αναλαμβάνω την ομάδα λοιπόν με στόχο να οργανώσουμε περισσότερο το σωματείο διότι ήταν ένα κομμάτι που έλλειπε από την Προοδευτική. Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλά πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε στο πλευρό μας και τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, Χουρσαλά Νίκο, που στηρίζει όλες τις ομάδες της περιοχής, επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης καθώς και τον κ. Μαστακούρη που κάνει μεγάλη αγώνα".

Για το στόχο της ομάδας δήλωσε

"Στόχος της ομάδας αποτελεί να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα έχει βάσεις και δεν θα ψάχνει κάθε δυο τρεις μήνες διοικητικούς παράγοντες για να αναλάβουν. Από εκεί και πέρα επειδή η Προοδευτική είναι μεγάλη ομάα πάντα θα κάνει προσπάθεια για να κερδίζει ανόδους. Μέλημα μας όμως αποτελεί να δημιουργήσουμε ομάδα με μέλλον βάζοντας τις βάσεις.

Θέλουμε να δώσουμε βάση στις υποδομές μας για να στηριχτούμε σε δικά μας παιδιά στα επόμενα χρόνια".

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υποστηρίζοντας

"Ο κόσμος είναι η δύναμη μας. Τον θέλουμε δίπλα μας διότι δεν μπορεί μια ομάδα σα την Προοδευτική να μην έχει κοντά τον κόσμο της. Αντλούμε μεγάλη δύναμη από τον κόσμο μας και τον θέλουμε κοντά".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares