Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 13:23

Το πρώτο βήμα

Το μικρό φετινό σε διάρκεια , αλλά μακρύ ταξίδι του Ιστορικού προς τον θρόνο του συνεχίζεται την Κυριακή στην Κρήτη.

Πρώτη αγωνιστική ημέρα των μπαράζ και ο αντίπαλος ακούει στο όνομα "Ηρόδοτος".
Σύλλογος με μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο της μεγαλονήσου (13 συμμετοχές στη Β΄εθνική), ιδρύθηκε το 1932 από Μικρασιάτες πρόσφυγες.
Το πρώτο ποδοσφαιρικό εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν οι Πάνθηρες του Κοροπούλη, που από σήμερα βρίσκονται στην Κρήτη πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα στο 100% όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
Πάνθηρες από καλή ποδοσφαιρική ράτσα, έχουν κερδίσει επάξια τον σεβασμό των αντιπάλων αλλά και όλου του φίλαθλου κόσμου, με το σπαθί τους και τη σκληρή δουλειά υπό το βλέμμα ενός σοβαρού προπονητικού team και μιας άξιας διοίκησης.
Ένας συνδυασμός που δίνει την εντύπωση πως η ομάδα βρίσκεται στον φυσικό της χώρο, εκεί που σύντομα θα βρίσκεται και όχι στην τέταρτη ποδοσφαιρική κατηγορία.

Το κλίμα αγωνιστικά είναι ευχάριστο, όπως άλλως τε μας συνήθισε όλη τη χρονιά, σε αντίθεση με την περσινή δυστυχία και ποδοσφαιρική κακομοιριά.
Δρίτσας-Ζάχι- Σταμάτης είναι πανέτοιμοι στην αποστολή, ενώ δυστυχώς απών είναι ο Παπαδόπουλος.
Και εξωαγωνιστικά πάντως το κλίμα δείχνει να αλλάζει, να μπαίνει σε έναν μπούσουλα με τις διοικήσεις και τους φιλάθλους να καταλήγουν πια στο τί πρέπει να κάνει ο ένας μαζί με τον άλλον τα επόμενα χρόνια.
Ένα πλάνο , μία συμφωνία με το δημόσιο που θέλει τον Πανιώνιο ψηλά και έναν Πανιώνιο που θέλει να είναι όλα τακτοποιημένα και δεν θέλει να του χαριστεί τίποτα από αυτά όμως που του αναλογούν.
Η επόμενη μέρα θα πρέπει να βρει μια αγκαλιά όλους τους Πανιώνιους σε όλον τον κόσμο, μία συσπείρωση πρωτόγνωρη και ο καθένας μας να βοηθάει και οικονομικά με όποιες δυνάμεις διαθέτει, μικρές ή μεγάλες , με απόλυτη διαφάνεια και προσήλωση στον στόχο που δεν είναι άλλος εκτός από έναν Πανιώνιο υγιή , καθαρό, να φιγουράρει επάξια στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας ως η έκτη μεγαλύτερη ομάδα από άποψη βαθμών και τίτλων και η παντοτινή νούμερο 1 στην τροφοδοσία της εθνικής και των λεγόμενων μεγάλων (οικονομικά).
Κυριακή στις 5 το απόγευμα λοιπόν, συντονιζόμαστε όλοι crete2day να απολαύσουμε ποδόσφαιρο και να θαυμάσουμε τις προσπάθειες και το πάθος των Πανθήρων μας απέναντι στον Ηρόδοτο , με την ελπίδα πάντα να έχει το γήπεδο ρεύμα (χιούμορ που ξεφτίζει).
Να στείλω με την ευκαιρία τους χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους που θα βρεθούν και εκεί στην κερκίδα, όπως είχαμε βρεθεί και στη Μύκονο, στον....Θάκη και στον Μανώλη στη Σίφνο.

Για το sportcyclades.gr Νίκος Καλογεράς 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares