Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 00:30

«Μπαλοθιά» του Ηρόδοτου στον Πανιώνιο

Ο Ηρόδοτος έριξε την… μπαλοθιά του, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου στην Νέα Αλικαρνασσό, στην πρεμιέρα του ειδικού πρωταθλήματος που θα δώσει τα δύο τελευταία εισιτήρια για τη νεοσύστατη Super League 2 από την Γ’ Εθνική.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες ελέω και του καύσωνα που κυριαρχεί στη χώρα μας, οι ποδοσφαιριστές κατέλαβαν τεράστια προσπάθεια και μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο προσέφεραν και θέαμα. Η τακτική, όμως, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα, με τον ρυθμό να ανεβαίνει ύστερα από το τέρμα του Γιάννη Κοιλιάρα στο 64’.
Οι «κυανέρυθροι» δεν απομάκρυναν σωστά ένα γέμισμα, ο Αργκιλέσι σούταρε και ενώ η μπάλα πήγαινε άουτ, ο έμπειρος μπακ και αδερφός του Δημήτρη «πετάχτηκε» στην πλάτη όλων και πλάσαρε τον Στουρνάρα για το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε, 1-0 στην Κρήτη!

Νωρίτερα, ο Νίνο απείλησε στο 51’ με ωραίο σουτ που μπλόκαρε ο Γεωργίου, ενώ στο 66’ ο Μπρέγκου δοκίμασε έξω από την περιοχή. Οι «κυανόλευκοι», πάντως, είχαν τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα με τον Ποτουρίδη στο 67’ να σπαταλά ανεπανάληπτο τετ α τετ πάνω στον Στουρνάρα και τον Γκίνη να σουτάρει όμορφα στο 73’, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το «Γ» της εστίας, «διατηρώντας» το 1-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαμούρης Αλ. (Πειραιά), Κωνστάντιος Κ. (Ευβοίας) - Φραγκιαδάκης Γ. (Λασιθίου), Μόσχου Δ. (4ος, Λασιθίου).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Γεωργίου, Καρυωτάκης (59’ Γαρυφαλλάκης), Κοιλιάρας Γ., Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Αργκιλέσι, Κοιλιάρας Δ. (90+1’ Κοντογιάννης), Ποτουρίδης (70’ Κασαπάκης), Κίσσας (70’ Καλαμιώτης), Γκίνη (90+1’ Δασκαλάκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (61’ Ζάχι), Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (72’ Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης (46’ Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (83’ Δρίτσας).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares