Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 12:02

Κοροπούλης: «Σαν Πανιώνιος πρέπει να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου»

Ικανοποιημένος που ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη στο ματς με την Ζάκυνθο εμφανίστηκε ο προπονητής του Ιστορικού, Δημήτρης Κοροπούλης, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο soccerlive.gr.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

''Μετά την ήττα στον Ηρόδοτο, είπαμε με τα παιδιά ότι θα δώσουμε τα πάντα κοιτάζοντας παιχνίδι με παιχνίδι για να φτάσουμε στο τελευταίο ματς με την Κηφισιά για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την άνοδο. Κληθήκαμε να κάνουμε μέσα σε μια εβδομάδα ένα δεύτερο ταξίδι σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε και εκείνη την υπαρξη της. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μου.

Ήμασταν ποιοτικά ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, χάσαμε ευκαιρίες στο α' μέρος να προηγηθούμε χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο. Στο β' μέρος η υπεροχή μας μετουσιώθηκε σε γκολ και είμαστε ικανοποιημένοι για το τελικό αποτέλεσμα. Η προσοχή όλων μας στρέφεται πλέον στο ματς της Τετάρτης, απέναντι στην εξαιρετικά ποιοτική ομάδα της Κηφισιάς για την οποία γνωρίζουμε όλο το χρόνο τι έχει πετύχει καθώς και την πληρότητα που διαθέτει σε κάθε θέση όσον αφορά το ρόστερ της. Εμείς όμως είμαστε Πανιώνιος και εδώ που έχουμε φτάσει καλούμαστε να σταθούμε αντάξια της ιστορίας του συλλόγου που υπηρετούμε''.

Ερωτηθείς εάν σε περίπτωση "στραβού" αποτελέσματος πιστεύει ο ίδιος ότι ο Πανιώνιος δεν θα κερδίσει το ένα από τα δυο εισιτήρια, ο κ. Κοροπούπολης είπε

"Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, αλλά αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος όμως αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα αυτή μας έχει κάνει υπερήφανους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του κόσμου του Πανιώνιου τον οποίο καλούμαι να σταθεί δίπλα μας και να πανηγυρίσουμε στο τέλος μια ιστορική άνοδο''.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares