Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 19:17

Χατζηαλέξης: «Θέλουμε τον κόσμο του χρόνου δίπλα μας, θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί»

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης για τρίτη χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνI του Χαραυγιακού, με τις ευθύνες να αυξάνονται.

Άλλωστε, όταν κάθε σεζόν ξεπερνάς τον εαυτό σου, το μόνο που σου μένει είναι να δουλεύεις συνεχώς και να βάζεις νέους στόχους όσο δύσκολοι και εάν είναι.

Ο Πειραιώτης κόουτς που δείχνει ότι έχει... δέσει με την ομάδα του Χαραυγιακού, μίλησε στο soccerlive.gr για τους λόγους που επέλεξε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μάργκαρετ

"Μετά την πρόταση που μου έκανε το διοικητικό συμβούλιο, δεν έβρισκα το λόγο να απαντήσω αρνητικά. Άλλωστε έχω μείνει ικανοποιημένος από τα όσα έχω βιώσει στην ομάδα και από αυτά που έχουμε πετύχει. Σίγουρα ο Χαραυγιακός είναι μια ομάδα με ενδιαφέρει πάρα πολύ και από τη στιγμή που τα βρήκα με τη διοίκηση, θα κάνουμε πάλι μια προσπάθεια με το ίδιο σκεπτικό, δηλαδή να κερδίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή. Θα κοιτάξουμε να διατηρήσουμε τον περσινό κορμό και με τις προσθήκες που θα γίνουν, νομίζω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί".

Ερωτηθείς εάν το έργο για την ομάδα του γίνεται πιο δύσκολο δεδομένου ότι οι όμιλοι ελαχιστοποιούνται σε σχέση με την τελευταία σεζόν, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε:

"Σίγουρα θα έχουμε δύσκολο έργο αφού το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό με λιγότερους ομίλους και περισσότερες ομάδες. Σε όποιο όμιλο όμως και να είμαστε, το σκεπτικό μας είναι το ίδιο. Να πετύχουμε γρήγορα τη σωτηρία, να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή".

Στον επίλογο του τόνισε: "Θέλουμε τον κόσμο του χρόνου δίπλα μας, να μας υποστηρίξει και εμείς πιστεύω θα τον ικανοποιήσουμε. Θέλω σε αυτό το σημείο να τονίσω το εξής: "Στην ομάδα χωράνε όλοι και πρέπει όλοι να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares